Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #5245 üzenetére
Bocs sűrűzök, majd ha lesz egy lélegzetvételnyi időm, akkor tüzetesebben utánajárok.
kano
Későn tetted be...Francba. No mindegy én megírtam a kicsi kínainak és az alibaba-nak is ordernumber-vel együtt, hogy ha az eladó hamisat küld akkor full refundot kérek! Ja és ha nem eredeti, akkor el se küldje és kérem a pénzem vissza. Az alibaba már lereagálta és noticed státuszba tette az üzenetemet. Meglássuk 3-4 hét múlva.
Laza...
Ali-n lehet úgy is vásárolni, hogy a PP-hez csatolt számlán keresztül vegye le a pénzt. Amúgy meg amennyi csaló webshop van annyi csaló zsibárus az Ali-n, szóval én nem teszek köztük különbséget. A PP-n keresztüli refund is ugyanolyan lassú, mint az Alibaba-n keresztüli. Ja és a PP 45 napig, míg az ALi 60-90 napig véd és a hatékonyságuk közel azonos, ha valaki jól érvel. Aki nem tud elég jól az ne használja az Aliexpresst. Ennyi. Én se ülnék Ferrariba, ha csak egy Polskit merek elvezetni. -
hevizms
addikt
válasz
Nálam is úgy van ahogy te irod.Ez bizony hiba a Miui részéről
-
BSOD
senior tag
válasz
Ilyen "nincs név" dolgot én sem látok, viszont a névjegyzék "vezetéknév elöl" megjelenítése mellett, a híváslista "keresztnév előlt" használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest