Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #4658 üzenetére
Nem vagyunk egyformák
Nekem is inkább az akkucsere jön be mint hogy még valami lógjon a telón,ami ráadásul nem is kicsi.
Nekem van pótakkum+töltőbölcső,így mindig van feltöltött akksi ha kell.
Nálam a csere kb 3 naponta jön elő,na nem azért mert addig bírja a teló,hanem egyébként töltőn van,de a melóhelyen nem kényelmes töltenem,így ott az akksicsere játszik,de nem mindig merül le,szóval kb 3naponta van akksi ki-be.Az meg szerintem nem olyan fárasztó. -
esox
senior tag
válasz
Dominó85 #4658 üzenetére
Egy pillanat az egész..
Ha pl csónakban vagyok és pergetünk, épp elég lom van a csónakban és nem szivesen úsztatnám meg a telót, miközben töltőn lóg... egyébként zsebben van. Ez a tipikus scenario, amikor jól jönne egy csereakku. Persze legjobb lenne egy hibrid akku, (mint pl Sanyo Eneloop, GP Recyco és még sorolhatnám), amit feltölt az ember, berak a táskába/zsebbe és x nap/hét/hónap múlva előkap és renelkezésre áll 95%-os töltöttséggel... de hát ilyen soha nem lesz mobilokhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamepad
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Haditechnika, harcászat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest