Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Laza...
addikt
Ez egy baromi nehéz kérdés, még úgy is, hogy ezen kívül is vannak itt telók. GPS-ben a legjobb a hongmi, de nem nagyon marad el a ThL sem. Kamerában a legjobb a ThL 100s, videóban legmagasabban jobb mindegyiktől. Kijelzőben én nem látok igazán különbséget a full HD és a sima között. (lehet rossz a szemem
 )Akksiban a ThL a legjobb, (akár 6 óra kijelző idő, 5 bármikor megvan) a Hongmi egy arany középút, (nálam 3,5-4,5 óra kijelzőidő) az iNEW köztudomásúan elég gyengus. (hihetetlen milyen pici, vékony akksija van). Nekem a MIUI nagyon bejön, a másik kettő szinte stock Android, minimális módosításokkal.
Összességében a Hongmi a nyerő, ha telik rá, akkor a ThL. Az inew lenne a legtutibb, de az akksija miatt nekem nem OK. Sokat utzok, és nem mindig van lehetőségem tölteni, power bankot én meg nem cipelek.
Pont azért tettem be ezt a 3 telót, mert véleményem szerint a most kaphatóak közül ezek a legjobb 2 simesek..

Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
 - Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
 - Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)