Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergol2
csendes tag
Sziasztok!
Hát nem megy ez nekem. Leszedtem a legújabb gyári Rom-ot, de nem akaródzik elindulni a flash. Először azt írja ki "Antirollback check error" amit nem igazán értek. Ezek szerint a honlapon lévőnél frissebb volt/van a telefonomon? Valahol találtam egy leírást amiben leírják mit töröljek a bat fileból, hogy ezt ne ellenőrizze. Ha azt törlöm akkor tovább megy de ezt kapom: " Erase is not allowed in Lok State"
Próbáltam már a globalt, az eu-t de semmi. A telefont magyarországon vettem (2112123AG).
Most kipróbálom mi lesz ha a kínaival kísérletezemnyilván nem kellene működnie.
Tudtok esetleg javasolni valakit, vagy egy szervízt ahová érdemes bevinni?
Addig is vettem egy redmi 13C-t, de akkora mint egy tepsi és lassú mint a dög.
Szeretném vissza a 12X-et!Köszi
Gergol2 -
Gergol2
csendes tag
Sziasztok!
Nálam nem sokkal a HyperOS után a következő történt:
Az asztalon volt a telo este akartam használni, de nem érzékelte az érintéseket. Okosan újraindítottam aminek az eredménye egy jó kis bootloop lett. Recovery mode nem hozható elő csak a fastboot. A bootloader nem lett kinyitva ezért nem tudok a Mi flash-el csinálni semmit.
Mit lehet ilyenkor tenni? Légyszi segítsetek!
Mentés persze ezer éve nem készült.Köszi, ha valaki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régi jó hardver, kezes méret és ügyes kamerák tolják ki a középkategória határát.
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Robotporszívók
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest