Hirdetés
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
beyruth82 #71 üzenetére
Ez részben a vásárló szempontja is, hiszen a többség előbb utóbb megválik a telefontól és eladó lesz belőle. Így nagyon nem mindegy, hogy később mennyiért tudod eladni. A xiaomi tulaj már vásárláskor tisztában van vele, hogy 1 évesen esetleg töredék áron tudja majd csak eladni a telefont. Erre még rá is segít a utóbbi hónapokban a xiaomi azzal, ahogy fossa az új típusokat.
-
klaya86
senior tag
-
klaya86
senior tag
Poénnak is rosszak ezek a szoftveres kávák. Ha bekapcsolod , akkor felül nagy bunkó káva lesz, alul jóval keskenyebb a valódi, bénán néz ki. Nem minden alkalmazás alkalmazkodik hozzá. Stb. Olyat is láttam, hogy alul a képernyő íve tök más, mint a felső, digitális kávának, illetve egyszerűen csak egy egyenes.
-
klaya86
senior tag
Esküszöm nem értem ezt a közelség érzékelő dolgot. Nyílván létező probléma, mert sokan írják. Nem vagyok túl régi xiaomis,2 éve max. 2 típussal volt dolgom, egyiknél sem volt probléma.Ismerősi körben szintén van pár xiaomi, nincs velük baj. Más szenzor? Vagy rosszul vannak kalibrálva? Nyilván valami oka van, hogy valakinél működik, valaki meg xopik vele.
-
klaya86
senior tag
Jelentem 1 éves a Poco F2 prom és kutya baja. Csak a gyári gyorstöltővel töltöm. Haveromé szintén hibátlan. Nem hinném, hogy bármi baja lenne majd a mi11t szériának. Egyébként,ha mégis, akkor ott a 2 év garancia....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borderlands 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest