Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
A Sony bele is rokkant ebbe, a PlayStation brand most kezd nyereséges lenni. Hatalmas fejlesztést eszközöltek az infrakstruktúrájukon (bár szerintem még nemigen látszik), már nem tudják ingyem odatolni az user elé. Felesleges a múlttal dobálózni, ez olyan, mint a régi robogóm sokkal kevesebbet fogyasztott, mint az új kocsim. A Nintendo meg a GameSpy szervereit használta, most hogy az bedőlt, kvázi megszűnt a multiplayer Wii-n és DS-en - a 3DS és a Wii U mögé rakott rendszer nincs egy szinten nemhogy az Xbox Live-val, de még a mai PlayStation Networkkel sem.
Ha van valami egyéb érved a "bezzeg régen" kategórián kívül, szívesen reagálok rá.
@Döglött róka: akkor a kardomba dőlök
-
Azazael
aktív tag
Mondjuk a régi időkben (CS 1.x-nél pl.) annó mi is béreltünk saját servert a játékhoz ami hasonló összeg mint a Live, így a multi nem volt mindig ingyen.
Ami zavaró szerintem az az, hogy az explorer stb. csak Gold accounttal működik, annyit pedig alapvetően nem játszom egy hónapban, hogy megérje (4-5 órára van idő munka, család mellett) de ha vki többet multizik, vagy egyáltalán a kedvezményeket figyelembe véve több játékot vesz, akkor ez az előfizetős modell nem tragikus (ahogy néztem konzolos boltokban havi 1000 Ft-ra jön ki az előfizu), az ajándékok és akciós árak mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Tizenkét éve már, hogy szinte szünet nélkül üzemel az Xbox Live, és 50 millió játékosnak nyújt napi szórakozást. Áttekintjük, mit kínál a szolgáltatás Xbox One konzolon.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- PlayStation VR2
- Xbox Series S
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest