- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Micro Four Thirds
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazael
aktív tag
Nem tudom, furcsa ez mert ha nézünk egy WoW-ot, ott is fizetni kell azért, hogy játszhass.
PC-n (steam pl) meg elég sok játék esetén tudsz saját szervert kreálni, vagy akár üzemelteti (bár lehet ez változott, de én még a Killing-Floor, L4D, HL, CS és társaiban játszottam sokat) így nem biztos, hogy mindenki így fizetne.
Ami itt a kemény az a Microsoft, hogy egy ennyire kemény árukapcsolást letol a játékosok torkán. A csomag amúgy rendben van, sőt ahogy említettétek van tisztességes server háttér, kigyomlálják a csalókat, stb. akkor ez örvendetes tud lenni. Napi szinten kb 30 Ft-ért. A kérdés, hogy régi játékokhoz is van server? Pl.: Dirt 3, GRID stb, mert azokat amikor pc-re megvettem Steam-en már server a kanyarban nem volt, vagy ha volt is, 5 percenként ledobált, az meg messze van az élménytől, akkor inkább fizetnék érte, vagy az értékesítésnél írják ki, hogy jah, a multiplayer már a múlté...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Tizenkét éve már, hogy szinte szünet nélkül üzemel az Xbox Live, és 50 millió játékosnak nyújt napi szórakozást. Áttekintjük, mit kínál a szolgáltatás Xbox One konzolon.
- Ps5 slim
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion go
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest