- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudymester
senior tag
Első játékom a hónapban a Rime volt és simán megérte egy hónap GP előfizetés. 2 nap alatt végignyomtam és legalább még 3 játék van, amit még végig szeretnék játszani.
-
mike1334
veterán
Van más is, ami ilyen bérlős téma, nem ugrik be a neve. De ez az xbox megoldás jobban bejön, streamelt tartalomban annyira nem bízok még. De az EA példáján pl egy Ubisoft vagy Activision accessnek is örülnék
gyakorlatilag évi 6e/csomagért simán megvenném ezt a hármat és 18e forintért lenne egész évben mivel jatszanom
-
csak ott nagyrészt egy generációval ezelőtti játékok vannak, itt meg a legújabbak főleg.Tudom, hogy már bekerült pár PS4 is.
ITt az összes Microsoftos játék egyből a megjelenés napján belekerül, így a Fable, AOE is, plusz ugye ps now hivatalosan nem elérhető. nekem UK acc van hozzá és jelenleg ha havit akarok akkor 12.99 Font GamePass meg 2500 FT, jóval olcsóbb és hivatalosan elérhető. -
tuki2200
senior tag
Playstation Now, van PC-re is 10$/hó es vegig lehet jatszani szinte az osszes exkluziv cimet is (last of us, until dawn, god of war stb. mukodnek a multiplayer modok is amiket probalgattam) Es mivel psx-ps2-ps3 jatekok is vannak rajta nem csak ps4 igy visszamenoleg az elozo reszeket is. Szerintem ez hasonlo mint amire gondolsz. Mikor indult ez az egesz a 7 napos free-t kiprobaltam akkor lehetett csak adott jatekra is kulon elofizetni olcsobban 3nap-1het-1honap stb intervallumokban
-
mike1334
veterán
-
nagyon szuper szolgáltatás ez.
-
Tidus
addikt
Köszönjük a tájékoztatást.
Hiba: Cím, Megérkezte(k)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Gumi és felni topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Black & Decker töltőt keresek
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest