Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
Te valamiről nagyon le vagy maradva.
A Home gomb meg leteszi az appot, és az appot hibernálja a rendszer, vagy csak azokat a részeit hagyja tovább futni amiket nagyon muszáj.
-
buvartacsko
addikt
-Nincs MicroSD slot (ha kell nagyobb tárterület vegyél nagyobb telefont egy mSD kártya 2-3x-es árán; "ANYÁTOKAT!")
nekem ezt sikerült úgy megoldani, hogy mérlegeltem, megnéztem miket csinálok és használok, megvettem a 16GB-ot és elférek rajta. aki tudja hogy nem fog menni az vesz 32 vagy 64GB-osat.
valahogy az android felhasználókon kívül senkit nem látok hisztizni meg vergődni amiért nincsen micro sd slot lol.
-Nincs Bluetooth fájlátküldés
de igen van, úgy hívják hogy AirDrop. de amúgy isten bocsássa meg a bűnöm, én utóljára 10 éve küldözgettem mp3 fileokat meg csengőhangokat blútoszon, rohadtul nem hiányzik. amit át kell küldeni arra ott van az e-mail. 3G-n és WiFi-n hamarabb átmegy mint BT-n...
nincs fm rádió
rohadtul kell amúgy, nagyon nagyon a nap minden percében az igénytelen magyar műsorokat hallgatni. lol már, ha kell, leszedsz egy tunein radio appot és tudod vele hallgatni a legtöbb magyar rádiót.
-Egy gomb van az előlapon és emiatt körülményes a kezelése (volt iPhone a kezemben, nem alaptalanul mondom ezt!)
Miért nehézkes használni? Nehéz megtanulni hogy ha vissza akarsz térni a menübe akkor megnyomod azt az 1 gombot? Ha a task managert akarod akkor meg duplán nyomod meg?
Írtó bonyolult te jó ég. Szerintem ez még egy óvodásnak sem lenne kihívás de úgy őszintén. Az iPhone kezelése minden csak nem nehézkes. Akárki kezébe adtam eddig, az volt a tapasztalat, hogy de jó, ezt tök egyszerű használni...
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
6 millióért az 1-es BMW-ben: nincs rendes belsőtér világítás, a tempomat még a 11 milliós alapárú legkisebb 5-ösben sem széria, esőérzékelő szintén extra, a defekttűrő abroncs pedig kötelező és a keményebb futáson felül még pluszköltséget is ad. Mellesleg így nincs pótkerék. És ez még csak egy 105 lovas turbómotor. 6 millióért. Elég messze áll ez a luxustól, tudom, próbáltam, végigkonfiguráltam pár modellt. Nevetnél, ha tudnád milyen dolgokért kérnek el felárat a prémiumgyártók.
Nem véletlen írtam, hogy amint egy értelmes felszereltséget szeretnél, egy "egyszerűbb" 136 lovas (116i) motorral már bőven megvan a 10 millió. És ebben még nincsenek fancy extrák, mint követő tempomat, esetleg táblafelismerő, ebbe az árba vagy nagynavit vagy automatát kérhetsz...stb.
A telefonra:
-a microSD egyre inkább tűnik el a többi készülékben is (lásd Nexusok, LG G2, stb...), ezt el kell fogadni, ezen keresnek a gyártók
-BT fájlátküldés: nincs, és nem is lesz, ha jól tudom JB-vel megoldható, de azért ez manapság már rétegigény, képek küldhetőek
-FM rádió: szintén eltűnőben van, és valakinek hiányzik, valakinek nem
-szerintem meg teljesen jól kezelhető[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Normális helyeken 130ezer egy 16GB-os 5C. De szvsz 100-nál többet nem kellene kérni érte.
Agymosás mellett azért meg kell hagyni, hogy aki ért hozzá, az tudja, sem technikailag, sem pedig az anyaghasználatot tekintve azért nem egy szardarabról van szó, messze minőségibb, mint egy Galaxy S5, amit a gép kiszar a végén. Ugyanakkor lazán túlárazott termékek ezek is.
De veszik... Van aki azért, mert swag. Van aki azért mert Apple fan. Van aki pedig azért, mert szükséges az a minőség, stabilitás, egyszerűség, amit ad egy iPhone.---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Samsung S10 + Plus plusz 512Gb új/gyári 5hónap garancia akkumulátorral
- HP 2311x LV176AA FullHD 23" Monitor ELADÓ
- Kártyafüggetlen Iphone 8 plus 64GB, 100% Akksi!
- Eladó Fortnite Cobalt Star Bundle kód - PS5
- Lenovo Thinkpad T490 i5-8365u/16GB/256GB SSD/14"FullHD touch magyar bill. Garanciás laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest