Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
DrGonzo22 #79 üzenetére
Így van, boss fightok tekintetében én is BC-t tartom a legjobb résznek, Maggy-t imádtam, a kockaklikkelés nagy ötlet volt és azért elég rendes szűrő is egyben, Archimondeot is nagyon szerettem, oda is kellett skill azért, de még nagyon sok olyan van amit ki tudnék emelni, Illidan pl. vagy Kil'jaeden is. Az akkori first killeknek megvolt a feelingje, ami WOTLK-ra eltünt, hiába "csináltunk" nem egy bosson vagy nehezebb achievmenten world top 25-100 között is. Igazából az nem tetszett ahogy egyre jobban a játékos szájába adtak mindent és így a cuccok meg a többi dolgok is egyre jobban elértéktelenedtek, és nem utolsó sorban HC raiderként ráment azért igen sok időm a játékra, amit egy idő után meg kellett szüntessek így hát abbahagytam és egyelőre kizártnak tartom, h Cataclysmra visszatérjek, de mint írtam így is, még a hibái ellenére is a mostani játékpiac legjobbjának tartom a WoWot
Új hozzászólás Aktív témák
- Krom Karrier 4-in-1 RGB gamer készlet! Egér+Billentyűzet+Headset+Egérpad
- Gamer Pc - Ryzen 5 5500, 3060Ti, 512gb SSD
- Gamer PC - i5 12400f, 3070, 32gb RAM
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest