Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Negyedszerre utazik a peremvidékre az új GeForce driver
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
WonderCSabo #31 üzenetére
Támogatja. Ahogy látom, az opengl-es vindóz játékok, kevés lassulással (mert natívan fut az ogl) mennek, ha nincs registrys marhaságuk. Én il2 1946-al játszottam wine-n, hibátlan volt. LFS-t is kipróbáltam, bár már több mint 1 éve, az dx-es, tehát lassult érezhetően, és pár textúrahiba volt, ugyanez operation flashpointnál.
Dx-et nem lehet linux alá varázsolni, mert rendszerközeli, és ha lehetne az m$ mindent megtenne hogy megakadályozza (küzdene az életéért, mert az m$ uralmát MINDENHOL a játékok tartják fenn, még ha közvetetten is (ugye a gyerek játszik, persze vindózon, abban matat, azt fog tanulni, azzal akar majd foglalkozni, ha valami máshogy van már nemérti)).
-
Sanyix
őstag
válasz
remington2 #21 üzenetére
Csak vindózon sajnos nem csak ms cuccok futnak. Én vindózon is a lehető legkevesebb m$ programot használom (csak os, és kitekintő vonatocska, mert a mail nemnagyon érdekel), és azt is csak azért használom, mert játszom. Játékokhoz linuxon nincs alternatíva (nem vagyok fpsbuzi), csak vindózos játékok wine-n. M$ programot linuxon főleg nem használok, mert szerintem az összes ms programnak hasonló a minősége, mint az m$ rendszernek (nem jó), és szerencsére a munkám sem olyan, hogy rá lennék kényszerítve m$ cuccokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest