Hirdetés
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buci21
addikt
értelek én, nade én semmi rosszat nem műveltem, csak simán egy csomó miniclipes oldal nem jött be, amire persze 12 éves fejem nagyon berágot
Am meg nagy bűncselekmény kitippelgetni a jelszót... xD Szal végeredményben lehet, h azóta változott az internet, de nem hinném, h az megoldás lenne rá, hogy korlátozás a tanítás helyett, amit bevetnek. Nem célravezető szvsz.
És végsősoron én sem lettem beteg, pedig elég korán megismertettek kedves "barátaim" a 2 girls 1 cup c. videóval, amire SENKI NE KERESSEN RÁ (most mindenki rá fog, aki eddig nem ismerte
), nagyon beteg... De valahogy sikerült túlélnem, gépfüggő is csak kicsit vagyok, de szerencsére az igazi sátán, a facebook csak távoli ismerős, nem tolom éjjel nappal.
PS: Lehet, hogy apaként máshogy látnám/fogom látni (már ha lesz gyerekem valaha is), de szerintem a korlátozás csak ellenállást szül, de sose megoldást. Legalábbis az indoklás nélküli, "néhány weblap nem töltődik be" típusú tiltás biztosan csak még több kíváncsiságot és makacsságot és dühöt ébreszt, ami által a puska rossz irányban sülhet el, mert pl. otthon nem tudta megnézni az adott weblapot, egyik haverjánál nincs korlátozás, megnézi, és ezáltal sokkal kevesebb rálátásod marad, h mit is csinál. Én is szoktam őseimmel beszélni szokásokról, internethasználatról, már elég régóta, szerintem célravezetőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- ASUS ROG Zephyrus M16
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest