Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz NZKK #314 üzenetére

Nem, sőt, amikor először láttam meg a tanfolyamon, ahol az oktató bemutatta - igaz, csak Virtual Box alatt -, akkor én is azt mondtam, hogy WTF???? :F

De aztán mégis azt gondoltam, látatlanban csak nem kellene bírálni a rendszert, legalább próbáljuk ki. Feltettem a Win7 mellé - akkor még HDD-re -, és egy napnyi próbálgatás után már nagyjából tudtam, mit hol találok meg és hogy majdnem minden programom pöccre megy alatta. Ez a minimalista dizájn csak elsőre furcsa - nem a csempékre gondolok, azokat alig használom -, utána már inkább letisztult, csicsáktól mentes érzést ad. Ami viszont legjobban tetszik benne, az a sebessége. Már HDD-ről is gyorsabban bootolt be, mint a Win7 SSD-ről.

Két nap után elértem oda, hogy mehet fel az SSD-re, megbízok a rendszerben. És azóta fent is van. KMS-en keresztül aktiváltam 180 napra, gondoltam, addig használom rizikó nélkül, utána kiderül. De egy hét sem kellett hozzá, meggyőzött, hogy ez nekem kell. :K

Megvettem és nem bántam meg. Ennyi. :R

HaZsolt: Lenyomod a Windows billentyűt, bejön a start képernyő, azon ott vannak az ikonok, ugyanúgy, mint a Start Menüben egykor. Nem értem, miért kell ennyire idegenkedni mindentől, ami egy kicsit is más? :F

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák