Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Set-Comment™
üzenetére
"Sajnalom hogy eddig nem jutottal el."
Én eljutottam, csak a usereim nem... Egyes laptoptípusok különbözőségének felismerése sem megy nekik, illetve pl. az emberek egy jó része nem is használ Explorert (én windózon igen, mert az minden gépen van).Tapasztalatom meg nekem is van jópár év (supportban is majdnem 10 már
) - láttam már szervert is párszor, igaz nem éleset, nem abban dolgozok - de nemrég még az én tapasztalataimat nem hitted el. 
Sejtem, hogy nem semmittevés a fileszerver sem, de azért néha nagyon túlértékelik magukat az abban dolgozók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) - láttam már szervert is párszor, igaz nem éleset, nem abban dolgozok - de nemrég még az én tapasztalataimat nem hitted el.