Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
üzenetére
,,Az Internet Explorer a Windows rendszerek szerves része. Így technológiailag sem várható el, hogy például a Windows XP, amely közelebb esik a 20 éves korhoz, mint a nullához, megkapja az IE 9.0/10.0 és 11.0-s verziókat. Ellenben a többi böngészőnél nincs ilyen technológiai jellegű akadályoztatottság."
Hát, én ugyan nem szeretem az ilyesmiket, de erre csak ezt tudom reagálni, hogy WTF?!

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest