- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Én szerettem anno a Win 7-et. Egy jól működő OS volt ami szépen tette a dolgát. De egyszerűen elhaladt felette az idő, ezért váltottam Win 10-re. Abszolút nem bántam meg, semmiben sem visszalépés a Win 7-hez képest, ugyanúgy semmi problémám nincs vele mint ahogy a héttel sem volt.
Külsőre ez tetszik jobban, az egyetlen amit hiányoltam az az oldalsáv volt (nem is találtam rá jó megoldást), de ugye ez pont annyira szubjektív, mint hogy valakinek bejön-e a csempe, vagy éppen az aero.
Szépen testreszabható szerencsére, telepítés után ennél is végigmentem a beállításokon és saját szájízem szerint állítottam mindent, épp úgy mint a 7-en anno. Nem zargat semmivel, nem csinál semmit "magától".Mind a Win 7, mind a Win 10 kiváló OS, de akinek fontos a játék, vagy csak haladni szeretne a korral, az már 10-et használ.
Egyetlen baklövése és rossz operációs rendszere volt a Microsoftnak, a Vista. Hiába tetszett nagyon külsőre, annyi technikai malőr kísérte hogy menekültem róla, még úgy is hogy megvettük eredetiben. A 7 jó volt utána, a 8 és 8.1 kimaradt, de jó volt látni hogy nem követték el ugyanazt a hibát mégegyszer a 10-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- Gitáros topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest