Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Microsoft Surface
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
válasz
GoodSpeed #543 üzenetére
inkább mondjuk úgy hogy rengeteg olyan gép volt akkoriban amik még w2000 és xp alsó követelményeire volt tervezve, és akkoriban olyan gyors feljődés volt minden téren, hogy pár év alatt brutálisan elavult minden.
ezt az elavulást figyelembevéve nem volt már brutális a gépigénye a vistának, főleg úgy hogy rengeteg forradalmi újítást hozott az elődökhöz képest
A modern processor (at least 800 MHz)
512 MB of system memory.a 800MHz már 2000 utáni CPU-knál megvolt, az 512MB RAM meg nem egy megugorhatatlan dolog volt 2006 ban!
2001 körül a random sulinetes pályázaton már 256MB RAM-os gép került hozzánk. -
erer1000
őstag
tudom milyen képességei vannak, 5 éve már használom, és arra tökéletes nekem még amire kell.
csgo, no man sky, totalwar, inventor, edgecam és társai
előbb van kb GPU limitem mint cpu ezeknél mégfogyasztás meg na bumm, ha 100W-al többet fogyaszt mint más, napi 6 óra mellett évi 365 napnál ez kevesebb mint 8k ft különbség.
egyelőre jobban zavar hogy sehol, még ebayon sincs TPM modul a lapomhoz, szóval remélem egyáltalán nem fog kelleni a véglegeshez
-
erer1000
őstag
az alaplapomhoz külön kell venni TPM modult, de egy webshop se árulja már idehaza, amelyik árult de már nem, arra ráírtam, ők se tudnak szerezni ASUS-hoz való 20-1 pin-eset.
szóval nem hogy 2.0 de 1.4 TPM-em se lesz
elég kínos hogy 8mag, 32GB RAM, GTX 10xx gpu, de egy francos modul miatt esélyem sincs rá, pedig minden másban több mint a minimumot megüti a gépem
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Építő/felújító topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Borderlands 4
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest