Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Urby66
aktív tag
A különféle oldalak olcsón árult kulcsok nem legális forrásból vannak. Amennyire én tudom kulcsot interneten legálisan csak a Microsoft és talán az Amazon árul. A többi biztosan nem legális, de ettől függetlenül a legtöbb működik. Sajnos mivel nem legális nem sokkal jobb mint kalózwindowst használni. Lasd: [link]
Cucuska2
Igen, így történt. A tesztnek van egy objektív és egy szubjektív része is. Minden egyes esetben leírtam, hol volt általam érezhető különbség, illetve azt is látod, hogy hol volt a számok alapján mérhető eltérés. E két dolog mentén fogalmaztam meg az álláspontom, miszerint az LTSC használata jelet előnyt a játékok alatt de egyértelműen nem váltja ki a Home-ot. (pont ahogy írtam a store hiánya miatt is.)Döglött Róka
Én úgy gondolom a megállapításod az UWP appok kapcsán nem helyes, mivel ha semmi sem futna a háttérben akkor nehéz lenne megmagyarázni például a Skype a Fényképek alkalmazás által forgalmazott adatmennyiseget. Én józan paraszti ésszel azt gondolom ami nem fut az nem forgalmaz több MB adatot. - 

Stauffenberg
nagyúr
Az EU-n belül lehet bizonyos szabályok mellett eladni és vásárolni használt/fel nem használt kulcsokat teljesen legálisan. Én inkább az EU-n belüli legális forrásokat keresném, mintsem a világ túlsó végéről vásárolni, amiért fizetsz, mégsem jogtisztább, mint a letorrentezett verzió, ráadásul ugyanúgy pár ezer forintban mérhető a licencek ára.

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
 - Yurbuds Ironman fülhallgató
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
 - Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest