- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Androidon ez készülékfüggő, mint ahogy a külső meghajtón levő több partíció kezelése is. A PC -men levő Android (Remix OS) csont nélkül kezeli az NTFS -t és a több partíciót. De, pl. a telóm beóv az NTFS -re ("sérült meghajtó"). Talán Paragon -nal csatolná, de mivel nincs hordozható NTFS meghajtóm, így ezt nem tudom tesztelni.
Sztem a dual, trial boot nem olyan egyedi dolog. Alap, hogy a Win betöltőjébe nem kavarunk bele, mert újrarakás esetén az ostoba Win pucolja azt is. Praktikus, hogy minden meghajtó el tudja indítani a rajta levő oprendszert. Ugyanakkor nem jó, ha váltáshoz a BIOS -ba (vagy UEFI) -be kell turkálni. Ott csak a boot sorrendjét kell beállítani. Sajnos, az Android betöltője buta, mint a főd, ezért a Puppy -é indul, amiben konfigolva van a másik kettő indítása. Tehát, vagy választok OS -t, vagy pár mp. után indul az Android. Ugyanakkor, bármelyik meghajtót eltávolítva, a bootsorrend miatt, a másik (kettő) indítható marad. Sztem ez így a praktikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest