- Hardverkemping június végén
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
<Lacy85> #482 üzenetére
Azt a sok ujjas érintést nem biztos, hogy nem kezeli le a TP. Valószínűbb, hogy az adott asztali környezet nem használja semmire, vagy nincsenek beállítva ilyen extra feature-ök. Anno pl. arra voltam figyelmes, hogy Linux alatt ha egy ujjamat leraktam a tapira, akkor a másikkal tudtam görgetni a böngészőben. Windows alatt meg ilyen nem volt, ott valami más volt erre.
A szoftveres b&q cuccok viszont pont az, ami(k) megöli a zenét. Oké, hogy tetszik neked, de nem azt kapod, amit felvettek. A megoldás egy minőségi külső hangkártya egy megfizethető, de minőségi fejessel mint pl. az ATH-M40X, és nem engedélyezni semmiféle EQ-t vagy hangzásjavítót. Kell kicsit költeni a dologra, de megéri. - nem a levegőbe beszélek, komplett fejhallgató erősítőt építettem magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged