Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos tablet topic
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az IT a folyamatos alkalmazkodásról szól, nincs mese.
Ez tényleg így van, én például Win7-et sokáig használtam, tudtam kezelni/használni (mivel itt kiderült, hogy nem mindegy mit írok)de 4 év kihagyás után a Win8.1-gyel nem nagyon tudtam mit kezdeni, azt se tudtam mit kezdjek a csempékkel kirakott képernyőn.
A Winx-szel nem tudom mi lenne, ha találkoznánk, de nem hiszem, hogy a következő 10 évben ne tudnám a feladatokat megoldani az amúgy is rohamosan fejlődő desktop Linuxok egyikével.
Így nézve már én is olyan vagyok, mint a megrögzött Winesek, hiába van liszencem Winhez, ragaszkodom a megszokottakhoz. Ez már Linuxon belül is kialakult amúgy legtöbbünkben, Debian/Ubuntu vonalról nehezen állunk át Arch rolling vonalra.
(no de a millió disztrón belül bőven van alkalmam alkalmazkodni a fejlődéshez, már amit észreveszek, mert ami a motorház alatt történik, gyakorta fel sem tűnik home usereknek - lásd systemd)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest