Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak annyit tudok hozzátenni a cikkhez, hogy magam is úgy kezdtem az első laptopvásárlásomat, hogy ismerősöktől próbáltam beszerezni infót.
Akkor már volt otthon internet, igaz még csak néha mertük használni, mert azért a GPRS nem szöktette az egekbe a sebességet. Mindezt asztali gépen, (talán p4-es processzorral) egy GPRS-Easy-Connect programmal.És lejött az idő, amikor megváltunk az asztalitól, és helyébe lépett egy laptop. Acer Aspire xxx lnm (valami ilyesmi); AMD belsővel, 1GB ram-mal... de új volt, és úgy örültem neki, hogy csuda. Vigyáztam rá, óvtam a csukás-nyitás megterheléseitől. Pont azért, mert akikkel beszéltem, azok felhívták az Aspire-minőségre a figyelmemet.
Jó elvoltam vele, miután többszöri próbálkozás után végül a Fedora 7 lett az az üdvöske, amivel a legjobban passzolt a géphez. (Telepített operációs rendszer volt rajta, talán red-star chinese linux... de az rögtön kuka lett, mert ment fel az UHU-linux)Miután meggyengült 'a' valamelyik része (fél évvel a gar lejárta tuán kh-s lett benne valami a kijelző felé), kipróbáltam az üzleti használt vonalat.
Bár emlékeim még mindig kedvesek az Acer-ről, belekóstolva mások levetett üzleti gépeibe a realítás az, hogy jobban megéri az utóbbit kategóriát venni.
Viszont aki úgy kezdi mint én, az igenis újat, de alsó kategóriásat fog venni. Innen pedig van hova fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest