- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mz.x523
tag
Már várom.Ha tényleg jön a HD-s változat akkor inkább várok,mert a közeljövőben szerettem volna beruházni egy WII-re.
-
No-kia
addikt
válasz
Depression #8 üzenetére
értem én , én is azt használok és egyre több HD ffilmet nézek, csak fura hogy mindennek a nevében benne van, nem baj ez ,csak fura zune HD, Wii HD Touch HD, Omnia HD ... stb
-
No-kia
addikt
már itt is "HD" mánia?
-
BiP
nagyúr
lehull
Kiíváncsi vagyok, melyik konzol milyen lesz majd, de ez még nagyon arrébb van.
De a Wii-vel nagyon jól csinálták Nintendóék. Nekik most van hova lépni, úgy, hogy nem is nekik kellett a legnagyobb fejlesztéseket fizetni. -
rudi
nagyúr
Hümm hümm... 3 év múlva egy SSD-s, mondjuk Radeon HD 4870-as, 1080p-s, Display Portos Wii-t el is fogadnék. Csak lehessen vele rendesen netezni, és menjen rajta a Google office, meg kezeljen Bluetooth egeret és billentyűzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az újabb generációváltásra már csak a következő évtizedben kerül sor, így hát nem meglepő, hogy egyelőre nem igazán tudni semmit arról, hogy a három platformholder mire is készül a jövőben, egy friss irománynak köszönhetően azonban most egy picit beleleshetünk a Nintendo terveibe.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest