Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabozsolt87
tag
Hali Srácok,
Olyan kérdésem lenne, hogy próbált már valaki felrakni custom firmwaret WD TV Live-ra?
Nekem ez a model van: WDBAAP0000NBK
WDTV LIVE + G2 PsychoTHC OSD-MOD ezzel próbálkoztam, de már a legelején elakadtam. Letöltöttem ezt a firmwaret
1.02.21 and B-Rads 0.4.3.1 firmware, felmásoltam azt a 3 fájlt amit kell a pendrivera és nem frissítette. Lehet, hogy az a baja, hogy ezzel a modellel nem működik vagy, mert gyári 1.05.04 van fent?Válaszotokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
szabozsolt87
tag
Köszi a tippet, de nem sikerült. Leszedtem a legfrissebb firmware-t annak a ver fájlját másoltam fel pendrive-ra, meg a custom firmware bin és fff fájlját és nem találja meg.
Ez található az új firmware ver fájljában:
VERSION='1.06.15_V' Az én jelenlegi verzióm 1.05.04 és itt átírtam 1.05.05-re
LOCATION='wdtvlive.bin'
PKG_LOCATION='wdtvlive.pkg'
ROOTFS2=''Javítsatok ki, ha valamit nem jól csináltam, de így nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
szabozsolt87
tag
válasz Sziszifeca #2361 üzenetére
Reseteltem, formáztam és semmi. Viszont a gyári 1.06.15_V felment, nagy nehezen.
Megjelent egy új icon, hogy new firmware és már frissítettem is. Szóval most a VER fájlban átírtam a verziót 1.06.16_V-re és így sem megy.
Te pontosan, hogy csináltad?[ Szerkesztve ]
-
szabozsolt87
tag
-
szabozsolt87
tag
válasz Sziszifeca #2366 üzenetére
Sikerült megcsinálni csak azt nem értem, hogy a WDLXTV_LIVE_PsychoTHC_OSD_MOD_v6.5.3 csak akkor működik, ha a pendrive be van dugva a media playerbe. Vagy felmásolhatom a merevlemezre is?
[ Szerkesztve ]
-
szabozsolt87
tag
Hello Sráck,
Nekem is az lenne a kérdésem, mint szucsinka kollégának, hogy van valami használható custom firmware WD TV LIVE-ra? illetve, ha valakinek van egy 20-30 perce és segítene lépésről lépésre elmagyarázni, hogyan is kell felrakni egy ilyen custom firmwaret.
Ez a pontos típus: WD TV LIVE WDBAAP0000NBK-00
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Hobby rádiós topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Playstation Portal
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- LG 77" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest