Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
van valakinek 4.2.2-es ROM-ja ehhez a tablethez? Vagy valami mód hogy a 4.4-et átparticionáljam?
-
válasz
include777 #295 üzenetére
Köszönöm. A hétvégén megy fel.
-
include777
aktív tag
válasz
include777 #294 üzenetére
3.5 Gb userdata
-
include777
aktív tag
válasz
include777 #293 üzenetére
3.5 gigás userdatás u39gt-w megy fel a drive-ra 1.8-as rkbatch tools-al, ez működik windows 10 alatt is.
Alapban kínai a nyelv, telepítés után váltsd át magyarra
Linket osztom amint fent a drive-on -
válasz
include777 #291 üzenetére
Nekem utána is megáll ha valami a nand-ot használja (Pl. firefox). Az U39GT-W romot alakítottad át 3 giga userdata formára? Kipróbálnám ha meg tudod osztani!
-
válasz
include777 #289 üzenetére
Nekem is megvan még ez a "csoda". Ha kísérletezel vele, megnéznéd, hogy ha a fejlesztői beállításokban engeded a CPU terhelés kijelzését, akkor a Te firmware-eddel mi fogja? Nekem állandóan az rk_nand nevű progi van a tetején és addig nem történik semmi amíg az nem végez. Állítólag ez hiba amit sohasem javítottak a szoftverben.
Amíg nem kell a flash-hez nyúlnia addig pörög, aztán meg ... -
include777
aktív tag
Üdv !
Szerintem hardveres.
Nekem még megvan ez a genetikai selejt, nem hagyott nyugodni.
Hátlap levesz, stabil a wifi, így az alumínium hátlap az, ami annyira leárnyékolja a wifi jelet, hogy percenként dobálja el. Mivel nem volt meg a kolléga 4.4-es módosított romja, így én keszítettem egy 3 giga userdata-s változatot, amelyet használok. Most akarok hozzá kintről rendelni 8000-es aksit és egy wifi kábelt, amellyel reményeim szerint megoldódik ennek a tablak 2 problémája. (A szar wifi, gyenge aksi). Ráadásul mint kiderült ez nem az U39GT cube változat, hanem a U39GT-W. A cube w romja hibátlanul felment a tabra, valami baromi gyors volt, de a wifi meg fosabb mint volt, így most játszom. Ha sikerül megjön minden, akkor publikálom. Tudom nem mai darab, de ha lehet a wifijébe életet lehelni stabilan, akkor használható tab lesz belőle. -
tonyihu
újonc
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám van:
Egyszer lemerült teljesen a tabl
Azóta nem indul.
Megpróbáltam a Recoveryben instalálni a gyári frissítést.
Mindig elindul, de pillanatokon belül "instal aborted" üzenettel leáll.
Mi lehet a probléma? -
Szpisti
addikt
Könnyen lehet, hogy flash memóra (háttértár) hiba. Hardveres....
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem hogy a kolleganőmnek xTAB 9-es készüléke a kis halott android babát jelzi. Én beléptem hogy csinálok egy factory resetet de nem segített rajta. Kérdésem az lenne hogy tudnátok nekem adni egy oldalt ahonnan letölthetek a tabletnek megfelelő android verziót vagy egy leírást akár kis segítséget ebben a témában? Köszönöm szépen!
-
Frissítés során elveszett a root. Mindig telepíteni akarja a binárist, de nem sikerül neki. Azt írták, hogy recovery-ből is telepíthetem, de nem tudok belépni. Tudtok segíteni?
-
stigi02
csendes tag
válasz
include777 #280 üzenetére
Nem éreztem púposnak, már amennyire meg tudtam állapítani.
az aksira csak ez van írva(kétszer, mintha két aksiból állna, úgy néz, csak össze van ragasztva
) :
- JJV 3070105/3.7
+ 2600mAh/1312/LA -
include777
aktív tag
-
stigi02
csendes tag
válasz
include777 #278 üzenetére
Köszönöm!
remélem nem kell forrasztani, mert már a hátlap levétele se megy
sikerültazt nem tudom megérteni, hogy mehet tönkre az aksi egyik pillanatról a másikra, mert ha még folyamatosan csökkent volna az idők folyamán nullára, akkor oké, de így hogy pár órával előtte még több órát bírt, az hihetetlen számomra.
-
include777
aktív tag
Üdv !
Ha az aksi halt meg benne, akkor az nagyrészt egyszerűen cserélhető.
Le kell szedni a hátlapot, ott van benne az akkumulátor, amin van egy számsor.
E típusszám alapján ebay-ról kell rendelni egy másik aksit, amit a régi helyére be kell rakni (gyakorlatilag 2 apró forrasztás elméletileg az egész). Most munkahelyen vagyok, de otthon pontosan megnézem Neked a típusát az aksinak. Az akkumulátorok ára 2-5e ft között mozog (most rendeltem myaudio 7-be, az 2e ft volt pl) -
stigi02
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap használtam a tabletet suliban, olvastam róla másfél órát, nem merült le, majd képernyőzár és csak kb 3-4 óra múlva vettem elő otthon a készüléket, viszont már ki volt kapcsolva és nem kapcsolt be. Először azt hittem, csak lemerült, de hiába dugtam töltőre, semmi reakció nem volt(egész este rajta volt azután). Ma rádugtam a gépre usb-vel, akkor olyan két óra "töltés" után eljutott a Wayteq feliratig először, aztán kapcsolt ki, a második ilyen töltés mennyiség után már a töltő karika is megjelent, aztán kapcsolt ki, de azóta már nem tudok belőle életjelet kicsikarni.
Létezik, hogy meghalt az aksi valahogy egyik pillanatról a másikra?(egész tegnapig simán 3-4 órát ment)
Vagy valami más lehet a probléma? Már nem garanciális, vajon mennyiért javítanák?(annyira nem álom készülék, hogy komolyabb összeget adjak érte, de én szinte csak pdf-ek olvasására, videólejátszásra, meg kodi távirányítására használtam, arra viszont tökéletes).
A válaszokat előre is köszönöm!
üdv: Gábor
-
Samott
addikt
Ezt keresd, de szerintem mar nem kapni sehol: Cube U39GT Protective PU Leather (a ket gep ugyanaz a gyartmany)
-
Szpisti
addikt
válasz
maxxenergie #274 üzenetére
Szeva! Köszi, de pont ilyen nem kell... (ilyennel tele van a net)
Olyan kellene mint ez: [link]
Csak persze ehhez való méret. Nem fontos az sem, hogy a kamera, vagy a gombok nem ott vannak, valahogy megoldanám.
Azt gondoltam, hogy valaki tudja, hogy melyik tablet rendelkezik ezzel a mérettel, amit erre is rá lehet rakni... -
maxxenergie
senior tag
Szerintem olyanból csak univerzálisat veszel Ebay-en sem láttam kimondottan ehhez szilikon tokot, viszont ilyen van elvileg hozzá nálunk és nem vészes az ára
-
Szpisti
addikt
Sziasztok!
Valaki esetleg nem tudja, hogy hol tudnék egy szilikon tokot venni hozzá, bármilyet? Semmi ajtó, semmi hajtogató, csak a hátlapján legyen a tabletnak...
Köszi! -
include777
aktív tag
válasz
osztszoroz #270 üzenetére
gyárban nekem nem prerootos 4.2-őt raktak vissza.
-
szundi111
csendes tag
válasz
osztszoroz #270 üzenetére
Szia! köszönöm. Megcsináltam és müködik.
-
szundi111
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom hogy olvassátok még ezt a fórumot? Lenne egy kérésem. Rootolni szeretném, de ami program lenne hozzá letöltésre, sajnos már nincs fent. Ha valakinek meg van lenne kedves feltenni valahova letöltésre? Köszönettel
-
Valaki rákötötte már a tabletet TV-re? Vettem egy HDMI - micro HDMI kábelt és rákötöttem a plazmára de nincs képem. A beállításokban engedélyeztem a HDMI-t és FHD 50Hz-re állítottam.
Kell még valamit tennem? -
maxxenergie
senior tag
Fórumon tilos hirdetni - egyébként meg pont nem is a legjobb hely erre, mert itt ha visszaolvasol szinte mindenki elégedetlen ezzel a készülékkel többek között én is megbántam, hogy ilyet vettem, mert egy rakás hulladék az egész, főleg a WIFI része Aprón tedd fel a készüléket szerintem a megfelelő helyre.
-
Sziasztok,
Van egy eladó ilyen tabletem ha netán valakit érdekelne..
Karcmentes, alig volt használva, kihasználatlanság miatt is lett eladó.. -
include777
aktív tag
válasz
maxxenergie #263 üzenetére
nem.
netezni lehet ott is most, ahol idáig nem lehetett 2 panelfalat is átjátszva még használható a sebesség.
gari előtt csak 1 légtér és max 3 méter, most gyk az egész lakásban lehet. -
maxxenergie
senior tag
válasz
include777 #262 üzenetére
Gondolom Netezésre is csak a Wifi-től 3M-re mert utánna már drasztikus sebsség csőkkenések vannak kb 10 Cm-ként 2Mbit/S csökkenés 5-6M-re már nulla a speed
-
vieri2000
tag
Számomra rossz vétel volt. Garanciába feltették a 4.4 -et de nem lett gyorsabb. A wifit 2-3 m után alig érzékeli. akadozik rendesen, a párom már többször akarta a falhoz vágni (megértem ). Szívem szerint eladnám de senki nem jelentkezett rá pedig még garanciális.
Csak netre használná az asszony de hát csak idegeskedik vele. Lassú többször kiakad, hát hót nem tudok mondani róla. -
Nekem csak egyszer.
Ezt találtam még az egyik Cube U39GT főzött rom topikban:
"install nova launcher, increase sd cash to 2mb with an app like sdbooster, set all animations to 0.5 in develloper options, use uc browser, install sEFIx and set it to 256."Arra írja ezt, hogy lassú a gép és ennyit lehet tenni.
Beállítottam. Nem rontott, de nem sokat hozott.
-
maxxenergie
senior tag
válasz
include777 #258 üzenetére
Nagy sz..r az egész senki ne vegyen ilyet, nekem is 3-szor volt szervízben, először ua. mint neked 3M-re nem látta a WIFIT kicsélték állítólag egy fokkal jobb lett de 5M túl így sem nagyon lehet vele semmit kezdeni míg egy 4 éves ASUS tablet repked 30MBit/S-al cserétek memóriát stb de senkinek nem ajánlom én megbántam ilyet vettem......
-
include777
aktív tag
válasz
include777 #256 üzenetére
No garanciából a tab visszajött, a wifi egységek kicserélték, így már használható, a romot visszarakták 4.2-re szerintem egy hangyányival gyorsabb, de még1x nem veszek ilyet.
-
Válaszolok magamnak, hátha segít másnak.
A kínai kábel volt a rossz. Nem szakadt, mert azt egyszerűen megtaláltam volna. Forrasztottam egy eredeti, jó minőségű (vastag) USB kábelből és egy csatiból egy rövid (30cm) kábelt és lőn. Most már tölt az USB-ről több gépen is.
A sárgák @&#&@@@&#&{}}{ !! -
include777
aktív tag
Szia !
A nagy semmit sajna, nekem a routertől 3 métere, egy légtérben nem látja a netet, úgyhogy küldöm vissza garanciába.
Ráadásul belassul sokszor olyan szinten, hogy csak ki és bekapcs segít rajta. Ez a tab sajna egy genetikai szemétdombsz@r úgy ahogy van, a kijelzőhöz a mali 400 kevés de nagyon. -
misa479
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék valamiféle tokot rendelni az ebay-ről a xTAB 9 tabletemre. Kifejezetten ehhez való tokot nem találtam. Valaki rendelt már hozzá tokot. Esetleg tudnátok segíteni, hogy milyet vegyek hozzá. Minden linket szívesen fogadok!
Apropó még egy kérdés: 4.4-es ROM van a tableten. A wifit a lakásunk legvégében már nem érzékeli. Erre tudtok valami megoldást?
-
FET-MEN
veterán
Itt találtok 4.2-es szoftverhez linket.
-
geratn
tag
4.4-en
Ezzel elérhető jelentős gyorsulás.Terminal emulator:
su
wm size 1344x896
wm density 200REBOOT mert a menük beragadhatnak az előző densityn
Lehet egyéb beállításokkal is próbálkozni, de csak óvatosan, mert nagyon elmászhatnak a menük.Eredetire vissza:
su
wm size reset
wm density reset -
asddsa
tag
SZiasztok!
Tudna adni valaki, egy 4.2.2 -es img -t?
Köszi
-
A régi kábelem tökéletes. Jó az aljzat. A "pót" kábel azért kellett, mert így nem kellene hurcolni a töltőt vagy visszamenni a töltőhöz, hanem a PC mellett automatikusan a tablet is felszívná ami kell neki. De nem teszi, csak sípol halkan és lemerül az USB3-as csatiról is.
Ráadásul félek, hogy nem tesz jót neki. -
Raijin
tag
A tablet gyorsításához esetleg egy célirányos alternatívával tehetnél egy próbát:
Felrak geratn verziót, de soha nem kapcsol be wifi-t + sehova semmilyen formában nem ad meg semmilyen adatot + minden sd kártyán.
Kiváló vas + kiváló sw, ha könyv + színes képregény olvasó a cél.
Esetleg zajkeltő fülessel, de max. 32gb microSD.
Egyedül az auto fényerő nem müxik. -
Btw geratn módosított firmware-ét használják többen is? Hibamentes?
Nekem a link2sd-vel is mindjárt megtelik az 1GB. Van különbség a fizetős meg a free link2sd között tárterület foglalás szempontjából?
-
maggi1886076
addikt
Főzött rom van már ehhez a tabhoz?
-
Samott
addikt
Nekem is kontakthibas lett, egy ilyet vettem, tokeletesen mukodik: 2.5mm 5V 2A USB Power Supply Cable
-
Tudja valaki, hogy mik a pontos méretei a tablet tápcsatlakozójának? Kellene hozzá egy USB-s töltő csatlakozót venni vagy gyártani.
-
gottika
csendes tag
válasz
vieri2000 #225 üzenetére
Én is nagyot csalódtam a tablet sebességében. A rendszer és a böngészés sebessége lehangoló volt. Úgy döntöttem, hogy a tű éles kijelző felbontásából feláldozok a sebesség javára. Rootoltam a tabletot, majd a NOMone Resolution Changer alkalmazás segítségével csökkentettem a felbontást. Nekem a 1280x855, 150DPI felbontás lett a nyerő. 2 kattintással vissza lehet térni az eredeti felbontásra, ha szükséges (film, képnézegető). A felbontás állítgatással óvatosan kell bánni, mert ha rossz értéket választunk ki az ikonok lecsúszhatnak,vagy túl aprók lesznek a kijelzőn és újraindítás után se tér vissza a gyári felbontásra. A felbontás csökkentés után rá sem lehet ismerni, az akadások, fagyások teljesen megszűntek. Böngészés közbeni laggolást pedig csak az oldal betöltést követő másodpercben tapasztalok.
Én az akkuidővel nem vagyok kibékülve, 4-5 óra képernyőidőnél többet még nem sikerült kicsikarnom. -
vieri2000
tag
Karácsonyi ajándék lett volna nejemnek. elsődlegesen internet használat hírolvasgatás, kicsi facebook kevés igényű játékok kikapcsolódásnak.
3 hét után elég lesújtó a véleményem. lassú sima netezés közbe akad, befagy.
mi lehet az oka?
az aksija viszont nagyon bírja hogy valami jót is írjak. -
szumoo@gmail
tag
Link2sd-m van, de se virusító, se reklámblokkoló se semmi, csak egy /etc/hosts file.
Nem is értem, látszólag nem fogja semmi a cpu-t, van bőven ram is, és mégis be-beakad.
Ha nézek egy filmet az nem laggol, de ha nyomok egy vissza gombot akkor még egy percig megy a film, mire visszadob a főképernyőre és fel is ugrik az ablak hogy a program nem válaszol kilője-e.
Ugyanez UC browserrel, ES playerrel abban a pillanatban kérdez rá a probram kilövésére amikor amúgy is visszakaptam végre a gépet, addig ihatok egy kv-t is akár.
De maguk az alkalmazások is be-beragadnak, browser nem vált tabot, billentyűzet nem ugrik fel, vagy nem reagál, aztán egyszer csak megy tovább.
Mindenképp újra kell húznom, mert ez így használhatatlan, azért gondoltam más romok kipróbálására. -
geratn
tag
válasz
szumoo@gmail #219 üzenetére
Én már próbáltam U39GT ROM-ot, bevibrált és becsíkozódott a képernyő 1-2 perc után, aztán teljesen elment a kép, szóval nem ajánlanám.
Nekem nem lassul a gép, teljesen jól megy, mindig kilövöm a háttérben az appokat, nem használok sok service alkalmazást (vírusirtó, link2sd, stb lehúzzák) csak egy tűzfal van a reklámok tiltására, és megy a sEFix 512-re állítva
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zdvdev.sef&hl=hu
Egyedül a Chrome és Firefox scroll lag zavar, de ezekkel a beállításokkal javult elég sokat.
build.prop
ro.max.fling_velocity=12000
ro.min.fling_velocity=8000
windowsmgr.max_events_per_sec=150 -
kelzsoca
félisten
válasz
szumoo@gmail #221 üzenetére
Hexaban kell számolni, és visszaosztani, nem olyan egyszerű, tutorial szerintem nem nagyon van, de próbálj rákeresni a neten.
-
szumoo@gmail
tag
válasz
kelzsoca #220 üzenetére
Igen, ezért is gondoltam hogy megoldható, de geratn írta hogy a partíciókiosztás módosítása sem egyszerű, itt meg más méretű a háttértár.
Meg gondolom ellenőrzi a gép típusát is, meg lehet van más is amit módosítani kell, ezért kérdezem.
Van valami howto ami alapján alapján meg tudom csinálni? -
kelzsoca
félisten
válasz
szumoo@gmail #219 üzenetére
Ez a készülék a Cube U39GT testvére, így valószínűleg az arra készült szoftverek futnak ezen a tableten is.
-
szumoo@gmail
tag
Cube U39GT romot mekkora meló portolni erre a tabletre?
Ha jól tudom azonos hardver, csak a tárhely kissebb.
Kipróbálnám hátha azok között akad jobb.
Sajnos ez a 4.4 csak az elején volt jó, mostanra olyan lassú hogy haszálhatatlan.
Pl. 0.5 - 1gb ram szabad, cpu 10 - 20 %-on, de egy ES explorer megnyitása egy percig tart. -
misa479
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni a rendszert, de win8.1 van a gépemen.
Láttam, hogy geratn a blog oldalán tett fel drivert, de nem tudom kézzel átírni, mert a rendszer mihelyst meglátja hogy ismeretlen eszköz, automatikusan rendel hozzá egy drivert. Hogyan lehet ebbe belenyúlni, hogy azt a drivert használja, amit én szeretnék. Hiába távolítottam el, mindig visszapakolja.
A segítségeteket előre is köszönöm! -
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Fehér tokot honnan tudnék ehhez a tablethez rendelni?
-
Raijin
tag
Sziasztok.
A mai napon boldog tulajdonosa lettem egy xtab 9-esnek (4.2.2).
Azt szeretném megkérdezni, hogy melyik videó lejátszó alkalmas a smb alatt megosztott 1080p 10bit-es filmek akadásmentes lejátszására ?
Amikkel próbáltam már, de nem jó:
-ES Médilejátszó
-VLC
-MX Player simán vagy ARMv7 kodek-el
-Archos Video Player
-VPlayer Video Player
-Media Player (Video Player)
-Best Video PlayerRemélem jó helyen teszem fel a kérdést és megoldható, nem szeretném mindegyik filmet átmásolni csak hogy megnézhessem.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Nekem nem jön össze ez a tablet. Megcsináltam a Lacics25 által leírtakat. ART környezet. Igaz az ingyenes Link2SD-t használom. 10-es SD kártyát vettem bele ami a tablettel történt mérések szerint 5-ször olyan gyors mint a belső flash. Imgyenes Greenfy bekapcsolva de xposed nélkül.
1, Ha egy éjszaka után indítom percekig dög lassú, néha a dolphin-t újra kell indítani, hogy bármilyen képet adjon. A lehúzás után a beállítások is ugrálva jelenik meg. Aztán ha eltelik pár perc magához tér.
2. Telepítés és frissítés esetén többször futottam nincs elég hely üzenetbe, miközben 110MB volt még. A Link2SD-ben újralinkelve rögtön 230MB lett és települtek.
3. Egyszer a Nova is eltűnt és kézzel kellett indítani.
Miért nem számít a gyors SD? Hogy lehetne kinyomozni mi fogja?Ha szeretném feltenni geratn ROM-ját, el tudom menteni a mostani állapotát, hogy ne kelljen mindent újra feltenni?
A fenti progikat megvenném ha az segít, csak megvárom a paypal-t mert a kártyaszámom nem adom meg nekik.
-
geratn
tag
válasz
szumoo@gmail #207 üzenetére
A telepítés utáni hiba eddig nálad jelentkezett, kérdeztem több tesztelőtől de eddig nem írták, esetleg lehet ha nem jól futottak le a wipe műveletek de ezt csak találgatom. Esetleg próbál újrarakni.
A gyáriban én sem néztem, de nekem bekapcsolt ART-al és telepakolva mindennel még mindig van vagy 20 MB a system-en, de majd utánanézek kíváncsi vagyok mi lehet.
A cpu vezérléshez és a többihez sincs nyúlva, teljesen gyári.
-
Cápa78
csendes tag
válasz
kelzsoca #195 üzenetére
Szia!
3 routerrel próbáltam, ebből kettő volt csak azonos épületben, így még ha a routerek nem is lennének tökéletesek, számomra ez már nem opció. Azóta cseréltem egy Asus Transformer padra, azzal semmilyen hasonló problémám nincs. Sajnos féltem kicsit a garanciáztatástól, hogy mennyi ideig fognak ülni rajta, ill. h majd kihozzák, h ez nem is hiba, mert ha a router mellett van akkor működik stb. Mivel webes rendelés volt, ezért csak visszaküldés jöhetett volna szóba (ott még a posta is bekavarhat a nagy odafigyelésével), így inkább éltem a 14 napos lehetőségemmel és bevittem a helyi boltba (MediaM).
-
szumoo@gmail
tag
Nem néztem meg a gyári romban hogyan volt, de ebben a /system-en 0 a szabad hely.
Rendszer appokat kellett törölni, hogy le tudjam cserélni a hosts filet.
Ahhoz a partícióhoz lehetne még tenni kb 100mb-ot?
Nem mintha hiányozna a g+ meg a hangouts és társai, de mégiscsak elegánsabb lenne.
CPU frekvenciát lehet kézzel állítani?
Néha leveszi 800-ra, akkor is amikor nem kéne. -
urbi107
tag
Megint előjött az a hiba amiért szervízbe vittük először.
A wifit nem lehet bekapcsolni,hiába indítom újra.
Csináltam egy gyári beállítást.
Utána se lehet bekapcsolni a wifit.Kikapcsoltam,mostmár bese lehet kapcsolni. -
kelzsoca
félisten
Több dolog lehet, vagy annyira lecsökkent a feszültség hogy a töltő már nem tudja elkezdeni a töltést, esetleg olyan is lehet hogy a töltő IC megadta magát, vagy download módba kerül a készülék, utóbbinál próbáld meg hosszan nyomni a power gombot 10-15 másodpercig, majd ez után próbáld meg bekapcsolni, ha végképp nem indul el, akkor hívd fel a szervizt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Tesztalanyunk belekóstol a kilenc hüvelykes táblagépek világába, és ezt rögtön Full HD kijelzővel és négymagos processzorral felvértezve teszi meg.
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest