Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giorgio1313
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom hogy megkaptam végre a január 2án rendelt tabletet az edigitaltól.Alapból V2vel érkezett és NAGYON JÓ wifivel!
gondolom én mákos voltam és a jó szériából kaptam de lehet hogy az újak közül már mindegyik jó.az Nba 2k14 sajnos nem fut rajta mert akad nagyon de amúgy jó kis ketyere remélem az akksi is rendben lesz vele
ebayen vagy valahol lehet hozzá speciálisan ehhez készült tokot venni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem 8 hüvelykes, egy kézzel átérhető, négymagos, IPS kijelzős, fém hátlappal felszerelt tablet érkezett hozzánk, amely nem nyújt ugyan semmi kiemelkedőt, de csalódást sem okoz.
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BestBuy topik
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest