Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kapanyél #3852 üzenetére
Én is megszabadultam tőle kb. fél év szenvedés után. Mindneféle rom-al próbáltam, gariba visszaküldtem semmi nem segített. Annyira akadozik, laggol az egész, h a falnak vágná az ember. Érdekes módon pl. ha már elindul egy játék hasít mint a szél - azért írtam játékot mert kb. csak azt láttam rajta szépen futni - de hátralépve egy böngészőt megnyitva elhal az egész. Olyan mintha nem szeretné ha adatforgalom "megy át rajta" - de net nélkül meg mit ér? Papíron tényleg ütős a hw - és a konkurensekben nincs is semmi probléma vele - de sajnos képnézegetésen kívül nem sok mindenre való...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest