Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
levee82
csendes tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy még az elsô xpad-70 hez lesz e ICS 4.0 ??
-
levee82
csendes tag
-
levee82
csendes tag
Valaki HELP!
Az utobbi 1-2 hétben már csak 40-50 percet bír a masina van hogy annyit sem... Van mikor 20 perc alatt lemerűl! Ráadásul nem tudom fullra tölteni!
Valakinek ötlet?
Köszi!
-
levee82
csendes tag
válasz
Brutális eb #2660 üzenetére
Nem akartam neked esni, sorry!
-
levee82
csendes tag
válasz
Brutális eb #2625 üzenetére
Azért ennyire nem kell hülyének nézni mindenkit, aki feltesz 1 kérdést!
A tp-link rooter nem csak ki lett csomagolva és használva...
Amugy meg 2 xpad van a háztartásba, a másikon még 2.2 van és hibátlan a wifi, ezen frissitve lett 2.3.4re és ismételten mondom, csak azóta van wifi baja! A rooter meg tuti jó, mert 2 androidos telefon, laptop, media center tökéletesen csatlakozik rá...
A napokban más is írta,hogy van ilyen problémája de megoldást nem láttam ezért érdeklõdök, hogy mi a helyzet ez ügyben.Köszi
-
levee82
csendes tag
Üdv!
Van valami megoldás a wifi-re? Nekem állandóan ledobja.....
Elég zavaró és használhatatlan!Amúgy más hibát eddig nem találtam a 2.3.4-ben.
Vagyis 1 hiba csak van, böngészõbõl nem tudok letölteni.. Erre megoldás?Köszi!
-
levee82
csendes tag
Probléma megoldódott! Újra húztam a romot, most tökéletes a market!
Nekem megy a Skype videóhívás!
-
levee82
csendes tag
Hát most azt a 30-40 programot amit használok nem írnám ide be, de az ajánlott oldalt ismerem és onnan szereztem be a progikat. Csak annyi a problémám,hogy az eddigi verzió legalább annyira kolpatibilis volt a markettel, hogy a progik 50%-át csak-csak megtalálta, de most semmi... csak ilyen béna gagyi programokat találok benne.
Ezzel a telepítéssel meg csak annyi a probléma,hogya kijön frissítés vmelyik programra akkor arrol így nem szerzel tudomást... Ez lehet csak engem zavar, de ez van....
Csak egy észrevétel volt! Nem kellett volna frissíteni még... -
levee82
csendes tag
Hehe! Albumként tényleg megvan....
De a market akkor 1 nagy rakás. ..........
Semmi értelmes programot nem talál meg! -
levee82
csendes tag
Üdv!
Van valaki aki felrakta a Wayteq oldalán található legújabb frissítést?
A market semmit(értelmes programot) nem talál.... Egy csomó program ki lett szedve ami az első verzióban benne volt és éppenséggel hasznos is lehet(pl gallery)L.
-
levee82
csendes tag
-
levee82
csendes tag
Üdv!
Én is a napokban lettem xPad tulaj. Eddig meg vagyok vele elégdve, bár jó lenne az a frissítés a kompatibilitási hibák miatt...
Az lenne a kérdés,hogy közösségi appsokat honnan lehet beszerezni, mert csak böngészőből tudom használni és így nem tudom szinkronizálni csak a gmail fiokom. Valakinek van megoldása erre?Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest