Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
senior tag
válasz fifika62 #298 üzenetére
én is adnék de le vagyok égve XD várom a fizetést így is. Örülök hogy nagy nehezen is de meg tudtam venni ez a jószágot így is.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
4marul4
tag
válasz fifika62 #766 üzenetére
Hat, en valoban uj vagyok Android teren, de szerintem az adatparticio hipp-hopp eltunese azert nem tartozik a "normalis" mukodeshez; ugyanugy elvarhato lenne a gyari programok tokeletes mukodese is. Mondom ezt ugy, hogy maga a "vas" tetszik. Tenyleg lama kerdes, de az ilyen olcsobb tableteknel egyutt kell elni a folyamatos fagyasokkal? Galaxy Tab, Acer Iconia, Archos 70, 101 eseteben ez szinten "feature" vagy ott mar megbizhatoan egyutt dolgozik az oprendszer meg a vas? Pl. Iconia A500 eseteben mar van egy iOS megbizhatosagi szintu mukodes?
-
4marul4
tag
válasz fifika62 #826 üzenetére
Irom megegyszer, hatha jobban sikerul ertelmezni: az ertelmes valasztasi lehetoseg az, ha van stabil Android tablet iPad arban vagy olcsobban, tobbletfunkciokkal. Ha nincs - es ezt nalam jobban hozzaertok irtak - , akkor az Android nem opcio. Nyilvan nem mindegy, hogy havonta fagy vagy naponta, de ha veszek egy kalapacsot, aminek naponta egyszer leesik a feje, akkor az egy vacak kalapacs. Es ha ugyanannak a kalapacsnak haromszor dragabb verzioban is leesik a feje, akkor az draga es vacak kalapacs. Na most nekem nem igenyem, hogy mahagoni nyele legyen es szalcsiszolt acel dizajnfeje (iPad), valamint zavar az is, hogy csak bizonyos szogeket lehet beverni vele, de konyorgom, ne vedjuk mar meg a leeso feju kalapacs gyartojat, hogy "verseny van", "elavul" meg hasonlok, mert ezzel csak onmagunkat szivatjuk. Te nekiallnal butykolni a vadiuj autodat, amikor eszreveszed, hogy a szalonbol kihajtva magatol megall vagy az arcodba robban a legzsak? Ha nem, akkor miert lennenk megbocsajtoak elektronikai eszkozoknel?
[ Módosította: Pompi ]
-
Samus
addikt
válasz fifika62 #1937 üzenetére
Elég jó, bár a Go Launcher EX mérföldekre lehagyja (MIUI téma is van, ezt használom, nagyon szép), sokkal tesreszabhatóbb, de ez valamiért gyorsabb egy kicsit. A Lockscreen viszont nagy jól sikerült, kár, hogy nem lehet ezt használni a GO Launcherrel...Tévedtem, ha bekapcsolod a lockscreent, akkor az másik launchernél is úgy marad. Köszi a tippet, ez tényleg must have.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Air 13 2024 128GB Space Grey 2027.05.16. Apple jótállás számlával
- Apple iPad 10.9 2022 64GB 2026.06.27.EMAG jótállás
- Apple iPad 5 Gen Wi-Fi+Cellular 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest