Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Volt ez, utána Orange San Francisco (ZTE Blade), LG Optimus 3D (az ellenségemnek se kívánom...), LG Optimus 7, és most Sony Ericsson Xperia Ray. Tablet vonalon többet elhasználtam....Az biztos, hogy LG telefont soha többé nem veszek, a Ray árához képest jó (és gyönyörű), de az abszolút bajnok természetesen a Blade. Soha nem volt még olyan telóm, ami annyira jó, nagyon a szívemhez nőtt.
barca0519951: Nem pont Oroszországban... Kazahsztánban dolgoztam pár évig, főleg Tengizben és Atyrauban. Ott télen nem ritka a -35, -40 celsius fok.
-
Jakuu
őstag
Na mindegy latom senki nem tudott ajanlani, igy aztan sajat magam alltam neki felkutatni szoftvert.
Talaltam is egyet, amit ket napja hasznalok es teljesen turhetonek tunik es ez mar nem szivja le az aksit mint a masik. Igy ujra kb 10-13%-ot fogyaszt csak naponta a keszulek, nem ugy mint a masik szoftverrel, ami valami miatt szinte 1 nap alatt lemeritette a keszulekemet..
Full charge , low battery riasztast is tud, valamint olyan extra funkciokat, hogy milyen idointervallumban kapcsolja be a silence modot, hogy ne riasszon fel minket alvas kozben.Ideirom a linkjet, ha esetleg valaki hasonlot keresne.
Battery Notification PRO -
-
elfelejtette
veterán
Nálam Launcher pro volt először, elég gyors is volt, utána jött a Go, de az a sok kiegészítő miatt utólag már elég nagyra hízott, és fogta is a rendszert. Utána próbáltam néhányat, amik nem fogtak meg (Regina3D, Launcher7, ssLauncher), végül a Nemus elég gyors volt. Ezeket még 2.1-es rendszeren próbáltam, tehát eléggé számottevő volt a különbség. Ezután átálltam 2.3-ra, és jött a Holo, ami egészen eddig jól ment, csak most MIUI rendszert raktam fel, és azon a miui launcher jól müxik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest