- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- UHD filmek lejátszása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#71562240 #1435 üzenetére
Most sem azt irtad le, hogy hol tevedek, most sincs valasz arra, hogy egy halozati eszkozon atmeno IP-Packetek miert hangjelek nalad, ahogyan arra sem, hogy a kulonbozo varazslasok hogyan valtoztatjak meg a biteket.
Igen, en abszolut gunyosan es arrogansan viseltetek a hulyeseggel szemben. Aki ismer itt a forumon, az tudja. Nem titkolom, es nem szegyellem. Mert csak igy lehet hozzatok allni. A tortenelem soran a vilagot mindig a tudomany vitte elore. Ma is az viszi elore, te pedig minden eroddel ennek az utjaban allsz. Amire viszont en kepes vagyok, es te nem, az az, hogy revidealjam a nezeteimet. Ha "kinyilatkoztatok" valamit, majd hatan jonnek egyszerre, tenyekkel/forrasokkal, hogy nincs igazam, akkor felteszem a kezem, es elnezest kerek, amiert hulyesegeket beszeltem. Volt mar ra pelda. Itt az elmult parszaz hozzaszolasban egy tucat ember leirta szepen, egy masik tucat csunyan, hogy tevedsz. Felkertek vaktesztre, azt is ignoraltad. Nem letezik a vilagon olyan informacio, ami teged megingathatna abbeli hitedben, hogy te tudod helyesen.
Tudodmit? Feladom, neked van igazad
Es koszonom neked. Ma tanultam egy rakat nagyon fontos dolgot:1., Sose szegd meg a sajat szabalyodat. Az enyem az volt, hogy ne vitatkozz szektas emberrel. Megszegtem, meg is lett az eredmenye...
2., Az emberek vagynak a megmagyarazhatatlanra es a varazslatra.
3., A Prohardverre annak idejen a szakmaisag miatt regisztraltam. Nagyon sok eve. Az akkor meg is volt. Mostanra ez eltunt. Ha meglenne, mindketten bant kapnank. Te a marhasagok miatt, en a stilus miatt.
4., Ez a legfontosabb. Paradigmavaltasra van szukseg. A hozzad hasonlo elemeket nem megallitani kell, mert lathatoan nem lehetseges. Ha ennyire a transzcendens okorsegek kellenek nektek, hat legyen. Ki kell talalni, hogy milyen atveressel lehet elszedni a penzeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest