Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
zsolt320i
üzenetére
Tökéletesen értelek, jobban mint gondolnád! Azt viszont nem értem miért rajtam kell számonkérni, hogy a PH!-n és " bármilyen külföldi, hazai oldalon a vkártyát tesztelnek, legyen ati, nvidia stb stb csak és csakis inteles proci adja a környezetet?".
Ünnepélyesen kijelentem ezennel, hogy semmi közöm a PH! tesztkörnyezethez és nem állok kapcsolatban semmilyen külföldi tesztoldallal, legfeljebb olvasói minőségben.
Továbbá teljes elfogulatlanságomról teszek tanúbizonyságot azzal a bejelentéssel, hogy az általam használt számítógépek / 4 db / fele A64 X2-vel másik fele Intel P C2D-vel működik, ráadásul holnaputántól a fele ATi VGA-t, a másik fele nV VGA-t használ majd.
Részemről pedig örülök ennek az eszmecserének, nem sajnálom, de a folytatásától eltekintek, mert feleslegesnek tartom.
-
Gyusz
őstag
válasz
zsolt320i
üzenetére
Az Athlon 64-es korszakban AMD procikkal teszteltek itt a PH!-n, most a Core 2 megjelenése óta Intel van. Egyébként nemrég változott a tesztkonfig alapja (lett négymagos proci, négy giga memória, stb.). Igaz, lehetett volna akár rögtön az idén megjelenő Phenom II-re cserélni, de gondolom egyszerűbb volt a meglévő Inteles gépet bővíteni. Nem kell ezt túlmisztifikálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest