- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys92
tag
üdvözlet uraim/hölgyeim a kérdésem a következő lenne valami megoldás létezik pc-n az alkalmazások megynitására? sokhelyen látom hogy regeditben nyulkálnak s meglehet csinálni de nekem regeditben nincsen ilyen lehetőség igencsak szeretném használni de 1024x600-as a kis netbookom felbontása az appokhoz pedig 768-as kell megoldás ?
üdv D
-
daniel909
addikt
táblagépekre való a METRO nem a telefonokra. itt jött ki.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
RaveForce
veterán
nekem a 2 fajta zöld , a halvány narancs és a barna is teljesen szembarátnak tünik, bár ennek ellenére én a narancsot használom, szeretem az élénket
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Dunbar
senior tag
Áá, minek erőltetik ennyire a csempéket? Telefonon az egyik legjobb, de számítógépen nem praktikus. Idegesítene, hogy görgetnem kell, hogy (alap)funkciókat érjek el, nem mutat ki normálisan adatokat. Nekem táblagépen ennyi alapján összegányoltnak néz ki, pedig WP7-nél már videókon is tetszett a felület. Tényleg cigányos ezzel a sok élénk színnel. Engem már telefonon is zavar, hogy csak retinaégetően élénk színek vannak vannak (erre biztos SAMOLED is rátesz egy lapáttal), csak a lilára és kékre lehet azt mondani, hogy elmegy. Örülnék valami fakóbb vörös-, sötétkék vagy szürke tile-színnek. Vagy van már tile-szín szerkesztő alkalmazás (törés nélkül)?
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
válasz larryking #30 üzenetére
Annyira nem őrület meg tán senki, hogy CAD-ra vagy grafikai alkalmazásra erőltetnék ezt rá... nyilván ott akkor is egeret vagy digitalizáló táblát javasolnának, ha Metro-s a cucc. Viszont a hétköznapibb alkalmazásokra rá akarják ezt az érintés központúságot és a levegős plakát stílus nyomni, akárhogy elnézem.
-
larryking
senior tag
Értem én, de ők sem egyből akarják a kezet megharapni ami enni ad nekik, és szerintem rájönnek, hogy a pcs ipar még nem érett meg erre igazán.
Kiváncsi leszek, hogy egy autocad vagy egy corel user mennyire tolerálja az érintő kijelzőt, mert én optitex felhasználóként rühellem. De mint magánember díjazom de nagyon."We'll meet you where the lights are...."
-
ddekany
veterán
Ezt a fajta információ hiányt még csak-csak értem (mert, egy átlag ember nem érti mit jelent a kép felbontása, szóval nem akarják odaírni), bár power userként nekem nem fekszik. Amit nem értek, az az, mikor hagyományos alkalmazásban valamiből kifért 50 a képernyőbe, itt meg az alapértelmezést hogy kifér 5, mintha erősen gyengén látó lennék, vagy mintha akkora ujjam lenne mint egy fatörzs. Ez kinek jó? Ugyan ez a stílus mobil képernyőn elmegy, mert ahhoz képest tényleg nagy az ujjam, stb. De monitoron, vagy akár tableten?
[ Szerkesztve ]
-
larryking
senior tag
Szerintem úgy lesz megoldva, hogy mindkettő benne lesz, tehát lesz metrós és sima. Most is belinkeli a sima ikont a metróba.
Mert ugye a win7 még élő rendszer, tehát azon is menni kellene a programoknak, és az elégé cink, ha valamit feltelepitesz rá de nincs ikon.........[ Szerkesztve ]
"We'll meet you where the lights are...."
-
ddekany
veterán
"Egerészős módban egy felturbózott, enyhén metrósított Win 7 felületed lesz"
Én ilyenre nem láttam bizonyítékot. Beleraktak egy desktop "csempét", ami jelenleg afféle visszafelé kompatibilitási miniuniverzumnak tűnik. Én nagyon azt veszem le az előadásból amit láttam, hogy azt szeretnék ha az hosszútávon az háttérbe szorulna rendes PC-n is, és mindenhol minden Metro-s lenne. Mert, pl. azt javasolták, hogy az új alkalmazások (amik a marketra mennek) kizárólag Metro felületűek legyenek.
-
Blyan
félisten
válasz Dr.Anonymus #21 üzenetére
Gondolom a besöpört innovációs díjakra gondol, mint sikerre, van belőle pár.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Dr.Anonymus
addikt
"a Windows Phone kezelőfelületének sikeres „csempéiből” építkezik"
sikeres?
már most ezt mire értjük?
a badánál szerényebb eladási adatokra?
mert akkor a hp touchpad is sikersztori... -
turbuczn
tag
-
RaveForce
veterán
gyönyörü letisztult gyors. pont mint a wp7
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Воланд
titán
Csak egy tipp.
Mivel az google szolgáltatás, ezért valószínű, hogy nem, max valaki majd írni fog rá egy külső appot. WP7 esetén is vannak gondok a google szolgáltatások elérésével, win7-ben sincs bent a google Federated Search lehetőség.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ReFerence
csendes tag
válasz Brutális eb #6 üzenetére
Ha rossz ránézni minek vetted meg? Csak, hogy elmondhatsd, h van?
-
BotaN
senior tag
Szép, jó, minimal design, elég jól kezelhető, stb. De most komolyan miért minden videó arról szól hogy "nézzed má' innen küldöm a képet twitterre" 2011 Őszén ez a nagy varázslat hogy egy képet el tudok küldeni? Meg látom hogy milyen képek vannak facebook-on?
Meg kapsz egy email klienst amibe csak plain text megy minden szerkesztgetési lehetőség nélkül, ja és látom a "barátaimat" akiket összekurvultam a közösségi oldalakon.
Le kell hogy essen az állam ettől?
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
larryking
senior tag
Szerintem nincs gond vele, alapvetően jól használható. Használd huzamosabb ideig, hidd el nem bánod meg.
"We'll meet you where the lights are...."
-
front3r
őstag
Neked miért nem jön be? Nekem azért tetszik, mert a telefonomon nagyon könnyen kezelhető minden, félrenyomni tényleg művészet benne, és ezért is jó mert egyszerű.
Nekem a régi ikonos felület nem jön be már, elég statikus is, ez még animált is, és ezek a "nagy ikonok" plusz információt is hordozhatnak, ami megint csak előny a statikus ikonokkal szemben.PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
Brutális eb
addikt
Broáf ez az egész metro.
Rossz falusi bolhapiac gypsy felület.
+A mindig mindenki boldog fejek.....
Ezért pihen a HD7-es készülékem az esetek 90%-ban a fiókban
Rossz ránézni.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
erdoke
titán
A fejlesztők nem csak követni fogják, hanem még 30 %-ot fizetni is fognak a MS-nak, hogy a Metro felületű alkalmazásukat a Windows Store-ban árulja.
(#3) front3r
Egerészős módban egy felturbózott, enyhén metrósított Win 7 felületed lesz, rossz a kérdés.A legjobb aláírás a héten
-
alratar
addikt
Vajon a Flickr meg a többi képmegosztó mellé, a PICASA-t is beépítik?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
front3r
őstag
Mivel ez alapvetően érintés vezérelt kijelzőkre van tervezve, jó ez így. Sőt ha nagyon kicsiben akarod látni a képeket, lehet zoomolni is. Amit írtál azt én nem éreztem hátránynak.
Más kérdés hogy egér+billentyűzettel használva mennyire lesz megszokható a METRO.
De ez majd a beta-ban vagy az RC-ben kiderül.PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
lcee79
addikt
kár hogy munkahelyen nincs youtube...
egy videót sem tudok megnézni napközben...https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
ddekany
veterán
Van egy tendencia ezekben az alkalmazásokban arra, hogy egyszerre minél kevesebb információt láss. A fotó alkalmazás nagyon jó példa erre. Minek vannak ekkora előnézeti képek? Simán kiférne 40 fotó is a képernyőre, de neeem, az alapértelmezés ez (de talán hátra lehet zoomolni). Mármost ez nem technikai szükségszerűség, de minden app amit az MS demóz, ezt a stílust erőlteti. Ha követni fogják ezt a fejlesztők...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Formula-1
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest