- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- iPad topik
- Notebook hibák
- Milyen videókártyát?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Darth_Revan #11 üzenetére
Köszönöm.
A Ra3 nekem nem tetszett, bár a vízre építkezés lehetősége érdekessé tette a játékot, ugyanakkor hülyeség, de mindenképpen érdekes
-
errorcode06
őstag
válasz
Darth_Revan #11 üzenetére
Kösz hogy leírtad a végét
Esetleg valami csíttel lett volna csak erőm végigtolni.2k-t bőven megért az hogy megvettem. Összesen, kb 14k-ból hoztam ki a teljes cnc univerzumot. Nekem megérte. Csak az a baj, hogy az alap CnC TibSun és firestorm-al gyakrabban játszom mint bármelyik újabb résszel. Számomra az újabbak már nem adják vissza az eredeti játékélményt.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Sontir Fel #5 üzenetére
SPOILER
GDI és NOD befejezés végső eredménye is ugyanaz, csak más a "dráma" mögötte.James ezredes (GDI parancsnok) megöl minket (még akkor is, ha az ő oldalán voltunk), Kane pedig megöli őt. Mielőtt meghalnánk aktiváljuk a CnC3-ból, a Scrin invázióból hátramaradt tornyokat, amik nyitnak egy átjárót, ezen az átjárón átlép Kane és több ezer követője...hogy tényleg felemelkedett, ahogy akarta vagy csak szépen átteleportálódott a Scrin anyabolygóra és fehér egér lett belőle, azt nem tudni.
Az átjáró megnyitásának eredményeképp a Földön levő Tiberium készletek is elkezdtek eltűnni és a bolygó elkezdett gyógyulni. Tippre a Tiberium is (amiért alapból jöttek a Scrin-ek) átteleportálódott.
CnC4 játékmenetben véleményem szerint óriási hátralépés volt, rövid, unalmas, és Kane-t kivéve a videókhoz is noname színészeket szerződtettek már csak le, nem is említve az utolsó, záró videót, aminek a minősége alapján a költségvetése még kissebb volt, mint egy mosópor reklámnak. Red Alert 3-t is sokan anyázták, pedig minőségben a kettő ég és föld. 2k-t is éppen, hogy csak megért ez a hulladék.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
errorcode06 #9 üzenetére
Utoljára 4kért láttam a mediaban.
Ez esetben jó befektetés volt neked. Bár nekem is van pár játékom ami még nem került kipróbálásra se, csak megvettem a jó ár miatt
-
errorcode06
őstag
válasz
Sontir Fel #8 üzenetére
Harmadára?
1990forintért vettem meg a galaxisban, még tavaly júniusbande nekem sem volt elég erőm ahhoz hogy végigvigyem ez a sssssszzzzzzttttt....
-
Daczy
aktív tag
válasz
Sontir Fel #5 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, ugyanis én se tudtam befejezni a 4-et. Inkább kisírtam magam a WC-n, hogy hogy adhattak ki egy ilyen játékot...
-
törölt tag
Teljesen érdekes lesz a Might & Magic világ kitalálójától egy C&C...
-
Remélem, hogy az új fejlesztőgárdából valakinek eszébe jut megkérdezni a közösséget.
-
wolfman
veterán
Ahogy mondod. A generals(ZH) volt az utolsó C&C játék ami említésre méltó. Nem volt klasszikus C&C világa, de legalább reálisak és élvezhetőek voltak benne az egységek, nem pedig buci tankok lövöldöztek medvéket a szárazföldre és nem volt merő idiótaság a játék videói sem. Jessusom, de elb.szták a RA3-t!
-
kapeti07
senior tag
Hát igen nem ártana, ha egy jó RTS-t kreálnának végre... Annak idején a C&C korszakalkotó volt és rossz nézni, hogy most gyakorlatilag tucatjáték lett. Az új részt inkább hegesszék 2-3 évig mint egy újabb roncsot adjanak ki.
Az utolsó játszható rész szerintem a Generals volt, igaz már az sem volt klasszikus C&C.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Villanyszerelés
- Yettel topik
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest