- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
L623
csendes tag
válasz
quailstorm #10117 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond. Nem vagyok benne a témában (nem értek hozzá), de a rendelésnél figyeltem arra, hogy az eladó által tett követelményt teljesíti-e a telefonom(valamilyen számnak kellett egyezni, de már nem emlékszem pontosan). Mindenesetre a telefonnal meg vagyok amúgy elégedve úgyhogy míg bírja, marad.
-
L623
csendes tag
válasz
quailstorm #10084 üzenetére
Köszönöm a választ!Közben amikor az lcd-t rákötöttem kiderült hogy valami nem stimmel mert az látszik hogy áram van benne, de nem mutat semmit(fekete). Lehet visszaolvasok mi lehet a gond, de inkább így használom aztán csere.
-
L623
csendes tag
Üdv!A múltkor eldöntöttem,hogy a Thor repedt kijelzőjét kicserélem,néztem is hozzá videót,ám amikor leszedtem a hátlapot,valamit láttam amit a szétszedős videóban nem.Van az a kis kábel ami végigfut az oldalán,és az ahol találkozik az usb töltőegységgel egy csíkkal le van ragasztva,amely csík valahogy rögzítve van az LCD panel fém részéhez.Nem mertem onnan leszedni(másképp nem tudnám cserélni),nem tudom ennek mi a funkciója,leoperálhatom-e onnan?
-
L623
csendes tag
Üdv!
Egy tapasztalatot szeretnék megosztani,hátha valakinek ez segítséget nyújt.A fiamtól örököltem a Thort,és néhány probléma miatt(mobilnetet nem lehetett bekapcsolni) frissítettem a 7-es androidra.A problémákat megoldotta,ámde a második frissítés után nem lehetett feltölteni,csak kb.80%-ra.Próbáltam a lemerítés-feltöltés ciklust,de nem vezetett eredményre(ahogy töltött,egyre hoszabb időt becsült a teljes feltöltésig,78%-nál több mint 11 órát).Bőszen olvasgattam(ahol értem)a kalibrálásról,rendeltem új akksit is,és nem sok reménnyel de letöltöttem a play áruházból egy akkumulátoros programot,hátha segít(Akkumlátor mágikus orvos-Magical Apps GmbH).Teljes lemerítés után csodák csodájára feltöltötte 100%-ra.Nem állítom,hogy ez mindenkinek segíteni fog,de egy próbát megér.persze az is lehet hogy véletlen,és amúgy is feltöltött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest