-
PROHARDVER!
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Tiszteltem!
Sikeresen végrehajtott törésteszt után hol érdemes "üveget" cseréltetni? A kijelző és a digitizer működik, csak esztétikai a probléma.
-
t-shirt
veterán
Tiszteltem, osztott képernyő megy valakinek? vagy csak én próbálom rosszul?
-
t-shirt
veterán
Telepítés közben leállt hibával. Újraindítás után rendben feléledt a telefon majd kiírta hogy sikeressen frissült, rá egy percre meg újabb üzenet hogy nem sikerült a frissítés próbáljam meg később. A vezeték nélküli frissítésnél azt írja naprakész vagyok. Most igazából nem tudom hogy frissült-e a rendszer. Akinek rendben felment annak milyen verziót ír ki?
-
t-shirt
veterán
Nekem ma volt 5 óra képernyő időm. Wifi vagy mobilnet szinte végig, sok netezés kb fél óra GPS és kis játék.
-
t-shirt
veterán
Tudnátok ajánlani egy kamera programot ami tud sd-re menteni (nem akarom belső tárhelynek formázni) és viszonylag normális.
-
t-shirt
veterán
Köszönöm, csak ezért nem cserélném le a gyárit, de kicsit bután mutatnak szerintem ilyen nagyban.
-
t-shirt
veterán
válasz
alan wake up #1555 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Monitor hiba topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Spórolós topik
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Vadiúj SSD-k!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest