Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
Új hozzászólás Aktív témák
-
[DE2JAY]
senior tag
Egy kis bemutató az App szigeteken kiállított játékról: Gangsters on the Boardwalk - Official game trailer
-
HUNPSP
aktív tag
Ha jól gondolom akkor lesz még egy nyereményjáték is a későbbiekben ezzel az eventtel kapcsolatban...
-
Atesz 666
aktív tag
Még egy utolsó kérdés:
-Ez ugye nem szakmai kiállítás,úgy értem,hogy bármilyen földi halandó meg tekintheti?
-
andras.1
csendes tag
o csak 1000 ft? az teljesen jó, de gondolom kilóméteres sor lesz az Oculus rift kipróbálásánál...+Pistikék akik félóra után sem akarják átadni a cuccot...
-
kpal
nagyúr
ez messze van tőlem 230km
-
VIC20
őstag
Nagyszombaton nem bulizunk, nem kütyüzünk, nem játszikálunk. Legalábbis kultúrnépeknél.
(Mivel a ,,gépház" privátban is kedvesen invitált, viszont nem biztos, hogy a választ is olvassa
, ezért írtam is, mint az üzenetben hivatkozott oldalra.)
-
Just_Reboot
addikt
Basszus!! Ott kell lennem!!
-
robogos10
senior tag
Végre valami nekem való
-
andras.1
csendes tag
az Oculus rift miatt szivesen kimennék de nem biztos, hogy kijutok...
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Mennyi Ft a beugró..?
Köszi.
-
dragonfx
veterán
Helyszín hol lesz? Belépő van?
-
szab.tam
nagyúr
moddingverseny réztvevők listája cikk a linkekkel nincs még nincs kint?
vag yén nem találom? -
RECSKA
veterán
Akarcsak tavaly, iden is tamadok barati korommel! ( szakmabeli a fel csapat, no meg techbuzi... )
-
nonsen5e
veterán
Egy kivétellel minden gyártó termékei megtapogathatoak... Gondolom az az alma lesz, nem? Arról van valami infó, hogy a Nokia fog-e idén értelmesen kitett mobilokkal megjelenni? Az a tavalyi 4 dummy elég gáz volt. :S
-
Spirit
őstag
Hülye kérdés, de az Oculus rift a versenyautó-szimulátor nélkül is kipróbálható lesz?
-
Jimmy66
senior tag
Sajnos, nem tudok menni...
-
erkxt
tag
Mammut mögött van
Én most megyek először
de már voltam a millenárisban a PlayIT-en
-
Bjørgersson
félisten
Egyszer majd csak eljutok egyre.
-
Srácok,köszönjük,hogy idén is megrendezitek ezt a kiállítást. Az elmúlt két évben(amikor naggyá nőtte ki magát a kiállítás) láttam,mi munka és tervezés van a háttérben. Le a kalappal,és millió köszönet.
(#10) feco72: Személy szerint nagyon remélem,hogy lesz!
-
feco72
Modder
Valahol lesz lista ki lesz moddingolni, úgy mint tavaly?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Valaki nem megy Tatabánya környékéről? Bajos lenne nekem Pesten bajlódni.
-
Ger_man
senior tag
-
benji2001
csendes tag
Helló valaki mond egy árat amenyiért be lehet menni? vagy hogy lehet be jutni?
-
Az erő legyen veletech!
-
prolad
addikt
válasz
szlovibuki #1 üzenetére
Én biztosan, igaz, csak mobillal, de 2 éve is sikerült pár jót lőnöm (akkor még egy arc S-sel régi szép idők...).
-
Agostino
addikt
válasz
szlovibuki #3 üzenetére
hopp, félreérthetően írtam jogos. felrakni nem lesz para, inkább az érdeklődőknek eljuttatni. sokszor tapasztaltam hogy igény az lenne csak a csatorna nincsen meg, ahol a tartalom és a fogyasztó kapcsolódik. de ez itt a ph! tuti lesz erre is valami lehetőség : )))
-
Agostino
addikt
válasz
szlovibuki #1 üzenetére
én biztosan fogok annyi képet készíteni ha lesz rá lehetőség, hogy sok is lesz. mondjuk nem tudom azt hova lesz majd célszerű felrakni, de majd megoldódik
-
szlovibuki
tag
Sajnos idén sem tudok eljutni ide, pedig már nagyon szeretnék egyszer.. Talán jövőre!
Valaki fog fotózni? De nem így egyet-kettőt, hanem tényleg, amit csak lehet, hogy aki nem jut el, az legalább képeken láthassa, hogy mit hagyott ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ötödik alkalommal rendezzük meg kiállításunkat. Mobil, hardver, IT, tuning, modding, házimozi egy helyen.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Mobilinternet
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest