- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
[DE2JAY]
senior tag
Egy kis bemutató az App szigeteken kiállított játékról: Gangsters on the Boardwalk - Official game trailer
-
HUNPSP
aktív tag
Ha jól gondolom akkor lesz még egy nyereményjáték is a későbbiekben ezzel az eventtel kapcsolatban...
-
Atesz 666
aktív tag
Még egy utolsó kérdés:
-Ez ugye nem szakmai kiállítás,úgy értem,hogy bármilyen földi halandó meg tekintheti?
-
andras.1
csendes tag
o csak 1000 ft? az teljesen jó, de gondolom kilóméteres sor lesz az Oculus rift kipróbálásánál...+Pistikék akik félóra után sem akarják átadni a cuccot...
-
kpal
nagyúr
ez messze van tőlem 230km
-
VIC20
őstag
Nagyszombaton nem bulizunk, nem kütyüzünk, nem játszikálunk. Legalábbis kultúrnépeknél.
(Mivel a ,,gépház" privátban is kedvesen invitált, viszont nem biztos, hogy a választ is olvassa
, ezért írtam is, mint az üzenetben hivatkozott oldalra.)
-
Just_Reboot
addikt
Basszus!! Ott kell lennem!!
-
robogos10
senior tag
Végre valami nekem való
-
andras.1
csendes tag
az Oculus rift miatt szivesen kimennék de nem biztos, hogy kijutok...
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Mennyi Ft a beugró..?
Köszi.
-
dragonfx
veterán
Helyszín hol lesz? Belépő van?
-
szab.tam
nagyúr
moddingverseny réztvevők listája cikk a linkekkel nincs még nincs kint?
vag yén nem találom? -
Akarcsak tavaly, iden is tamadok barati korommel! ( szakmabeli a fel csapat, no meg techbuzi... )
-
nonsen5e
veterán
Egy kivétellel minden gyártó termékei megtapogathatoak... Gondolom az az alma lesz, nem? Arról van valami infó, hogy a Nokia fog-e idén értelmesen kitett mobilokkal megjelenni? Az a tavalyi 4 dummy elég gáz volt. :S
-
Spirit
őstag
Hülye kérdés, de az Oculus rift a versenyautó-szimulátor nélkül is kipróbálható lesz?
-
Jimmy66
senior tag
Sajnos, nem tudok menni...
-
erkxt
tag
Mammut mögött van
Én most megyek először
de már voltam a millenárisban a PlayIT-en
-
Bjørgersson
félisten
Egyszer majd csak eljutok egyre.
-
Srácok,köszönjük,hogy idén is megrendezitek ezt a kiállítást. Az elmúlt két évben(amikor naggyá nőtte ki magát a kiállítás) láttam,mi munka és tervezés van a háttérben. Le a kalappal,és millió köszönet.
(#10) feco72: Személy szerint nagyon remélem,hogy lesz!
-
feco72
Modder
Valahol lesz lista ki lesz moddingolni, úgy mint tavaly?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Valaki nem megy Tatabánya környékéről? Bajos lenne nekem Pesten bajlódni.
-
Ger_man
senior tag
-
benji2001
csendes tag
Helló valaki mond egy árat amenyiért be lehet menni? vagy hogy lehet be jutni?
-
Az erő legyen veletech!
-
prolad
addikt
válasz
szlovibuki #1 üzenetére
Én biztosan, igaz, csak mobillal, de 2 éve is sikerült pár jót lőnöm (akkor még egy arc S-sel régi szép idők...).
-
Agostino
addikt
válasz
szlovibuki #3 üzenetére
hopp, félreérthetően írtam jogos. felrakni nem lesz para, inkább az érdeklődőknek eljuttatni. sokszor tapasztaltam hogy igény az lenne csak a csatorna nincsen meg, ahol a tartalom és a fogyasztó kapcsolódik. de ez itt a ph! tuti lesz erre is valami lehetőség : )))
-
Agostino
addikt
válasz
szlovibuki #1 üzenetére
én biztosan fogok annyi képet készíteni ha lesz rá lehetőség, hogy sok is lesz. mondjuk nem tudom azt hova lesz majd célszerű felrakni, de majd megoldódik
-
szlovibuki
tag
Sajnos idén sem tudok eljutni ide, pedig már nagyon szeretnék egyszer.. Talán jövőre!
Valaki fog fotózni? De nem így egyet-kettőt, hanem tényleg, amit csak lehet, hogy aki nem jut el, az legalább képeken láthassa, hogy mit hagyott ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Steam Deck
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Medence topik
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest