- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Én csak azt írtam nagy részt hányadék játékok jelenek meg androidra. A San andreas android portja is valahogy nem az igazi, nekem valahogy jobban bejött a pc verzió.
Nem önmagába a grafika a gond, hanem úgy az egészhez a hozzá állás. Más felől egy mai androidos telefon teljes erejében egy Nintendo kézi konzol grafikai szintjét szintén képes volna megjeleníteni. Na ehhez képest írtam hogy egy Snapdragoon 845/855 nem igazán használja teljesítményének valódi erejét.
Ez kb olyan mint egy ha GTX 980-al GTA San andreast játszanál, vagy NFS Pro streetet.
Én is imádom a Mafia 2-őt meg sok régebbi játékokat, örök darab.
Én örülnék ha jönne pár régebbi Pc-s játék androidra, NFS Underground 1-2, Most Wanted stb.
De majd lesz valahogy, én nem igazán érzem megérné egy csúcs hardverrel rendelkező telefont beszerezni, mire? A messenger valóban kéri a 600 gfops számítási teljesítményt
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Vulkan egyáltalán nem megoldás, csupán egy grafikus API, ami csak úgy magától nem könnyíti meg a fejlesztők dolgát.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest