- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OLED TV topic
- iPad topik
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Te milyen tapasztalatok alapján írod amit írsz? Mondanál egy azaz egy olyan játékot ami konzolon szebben fut mint a megjelölt i5+960-as pároson? Ha így lenne én sem vacakolnék, várakoznék, jönne egy ps4 és kész, de messze nincs így. Mindkét oldalon volt 1-2 exkluzív (nem multicím amikről te írsz) ami elég szép, de messze nem evolúciós lépcsőfokok. Én mint sima konzol, ilyen olyan hype nélkül is többet várok a gépektől, gyakorlatilag a szokásos konzoloptimalizációt látjuk eddig, azt hogy ténylegesen kihasználják a gépeket vagy odébb van vagy nem nagyon megy.
Ez a teszt meg érdekes, ez alapján a 750ti jelenleg előnyöket élvez directx11 alatt a 290-el szemben, nos én azért mégis 290-esre böknék inkább....
Kb ennyi lesz a jelentősége directx 12 alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új, DirectX 12-re kihegyezett tesztprogramtól csak úgy forrnak az IT fórumok, de első látásra nehezen értelmezhetők az eredmények.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest