- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 6xxx "Skylake" és 7xxx "Kaby Lake" (LGA1151)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #77 üzenetére
Így van, csak egyet említenék meg, pl a Samsung brutális mértékű állami támogatást élvezett ezekben az időkben is. Ilyen hátszéllel nem nehéz izomból lenyomni a konkurenciát.
-
nubreed
veterán
válasz
#35193216 #70 üzenetére
Én ennek biztos nem vagyok célcsoportja, pontosabban célszemélye, zsigerből utálom ha a neten bárki nyomon követ, vagy nyomon követi az aktivitásomat és megpróbál "személyre szabottan" az arcomba tolni dolgokat. Ezért minden rendelkezésre álló eszközzel teszek ez ellen. Majd én eldöntöm, hogy mit hol és milyen formában akarok tartalomfogyasztani.
-
nubreed
veterán
válasz
#35193216 #53 üzenetére
Valakik még igénylik, nem is kevesen (pl akár az idősebb korosztály, de fiatalabbak is sokan) a hagyományos műsorszórást. Néha vagy sokszor, kinek hogy nincs egyszerűbb dolog annál egy fárasztó nap után, mint sem egyszerűen csak bekapcsolni a tv-t és nyomkodni a távkapcsolót, egyszerűen vannak olyan helyzetek amikor nem igényli az ember az interaktivitást, meg hogy ő határozza meg, hogy mit akar nézni, hanem azt fogyasztja amit adnak éppen.. Szóval mindennek kétoldala van, ezért nem értek egyet azokkal a hangokkal akik már temetnék a hagyományos műsorszórást és ennek a halálát vízinolálják.
-
nubreed
veterán
válasz
Blindmouse #30 üzenetére
-
nubreed
veterán
Ha ez így folytatódik, a Panasonic lesz még akkora szószban (sajnos), hogy utolsó mentsvárként újra be fogják indítani a plazam gyártást. Hiába a jelenlegi irány.
(#13) Sethdobaloah:
Birom ezeket a kijelentéseket. Fogadjuk már el, hogy valakinek tényleg otthoni mozizásra van a tv, mindenki a saját igényeinek és lehetőségeinek megfelelően fogja erre kiválasztani a célra felhasznált eszközöket.
(#17) hibavissza:
Hát én pont tök sötétben szoktam filmet nézni, máshogy nem is tudnék, mert nincs értelme. Csak zavar minden külső egyéb fényforrás.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A válasz nem is lehet kérdés! Az már más tészta, hogy mit nézett be a vállalat.
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a The Shadow Syndicate
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest