Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen digitális videókamerát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janitor01
tag
Sziasztok!
Nagyon örültem itt ennek a cikknek. Szerintem minden szava arany. Sajnos a kommentekben már látszik az az értelmetlen fröcsögés ami ebben a témában mindig előjön.
Nem értem azt aki élteti az egyiket vagy a másikat. Kit érdekel, hogy 60 fps -e vagy sem? Én kijátszottam a GTA V. öt PS3 mon (ami 7 éves!) szuper játék volt. Elejétől a végéig imádtam. Mindegy, hogy hány százezres PC-d van. A játék jelenleg nem létezik rá. Last of Us az egyik legmeghatározóbb élményem volt játékos korszakomban. Ez sincs még egy egymilliós gépre sem!
Imádom a starcraft 2-t. Multiban is szereteme és a single playert is imádtam! Hiába a PS4 és hiába az Xbox One egyikre sem lesz. Valószínűleg soha.
Aki játszani szeret azt a játékok vezérlik nem a gép. Kit érdekel a terraflop? Azt nem aki játszik.
A PC és a konzol teljesen más kategória, nem csak hardverben de játékban is. A multiplatform címek meg általában a konzolok öregedésével egyre szebbek PC-n. Ez alól a jelenlegi generáció váltás szeinrtem kivétel, mert az új konzolok semmivel többet nem tudnak mint napjaink játékos PC-i. Csak maximum ugyanazt.
Aki amellett érvel, hogy konzol vagy PC az szerintem nem érti ezt az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest