- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
(#35) DaveJr:
(#36) gmaci78:
Ezekkel én is tisztában vagyok. Zárjuk le a témát annyival, hogy a "jellemző" jelző határai nálam máshol húzódnak, mint nálatok.(#38) xtremetuning:
Köszönjük Emese.
Na ezeket a betűket meg már hagyjuk. ...Ennek kapcsán eszembe jutott egy Murphy mondás, ami sokáig itt a fórumon az aláírásomként szerepelt: "Bármely egyszerű problémát megoldhatatlanná lehet bonyolítani, ha elég értekezletet tartanak róla."(#39) gyulank:
Házimozizásról volt szó. Nekem ez azt jelenti, hogy ha szalagos filmet említesz, akkor a VHS jut az eszembe. Nem pedig az, hogy vajon milyen technikai hátteret használnak ahhoz, hogy a hozzám kerülő filmek felbontása megfelelő lesz-e. Gondolom ezt, ha nem mondod, hogy milyen szalagra gondolsz.
Azt meg már hagyjuk, hogy a mozi hogy jön ide...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Óvodások homokozója
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest