- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Már ott bukik, hogy MOMO pedál nem megy alatta. Tudom nem mai csirke a MOMO, de a DiRT Rally simán kezeli. DFGT-vel is vannak gondok. Egyik jóbarátom G25-e sem megy a játék alatt (minden más autósjáték megy: AC, DiRT Rally, The Crew, rFactor). G27 megy, de minden egyes elindításnál újra kell kalibrálni a kormányt in-game, mert egyszerűen elfelejti a játék.
Így csak billentyűzettel tudtam kipróbálni. Test-re rámentem, ökörködtem vagy 10 percet, na mondom akkor ESC és....semmi. Se kilépés, se hogy ki akarsz-e lépni...semmi!
Egyik gombra sem reagált (irányítás gombokon kívül!). CRTL+ALT+DEL - Feladatkezelőből kilő és uninstall.Grafika azt mondom rendben van, de az autó mozgása és hangok szörnyűek. DiRT Rally nyomába sem érnek pl. a hangok.
Igazi Milestone minőség...egy nagy rakás.....
. Ezt még bundle-ben sem venném meg.
Tudom demo, de egyszerűen szörnyű. A WRC 5 sem piskóta, de ez még tesz rá egy lapáttal.
Ja és poén: ugyanaz az ezer éves WRC indítómenü fogad, mint ami évekkel ezelőtt volt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest