Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Bocs, de egy ilyen 'felteve hogy valamire az apu a leggyorsabb, tagadod-e, hogy arra az apu a leggyorsabb' kerdest nem gondoltam, hogy komoly kerdesnek tartasz, most sem gondolom. Mondjuk a #94-ben erre valaszoltam, hogy nem ertetted...
Ha jol ertem akkor nem tudsz peldat mondani, tehat akkor azt az allitast, hogy de te mar mondtal, azt minek nevezik? En tudom... Dezz ervelestechnika, masik fo motivum az ellenfel fikazasa mellet, lasd gerincesseg.Az utolsó bekezdésben önmagadnak mondasz ellent
Ez megint valami dezz logika lehet, mert en nem latok ellentmondast, bar amugy megint nem ertetted, hogy nem az a lenyeg, hogy ossze van-e integralva a gpu a cpu-val, hanem hogy egy kozos lassu memoriarendszeren osztoznak-e.#97 Cal-t hasznalnak, nem opencl-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest