Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz
yakuza.tora #26 üzenetére
Valóban nem, de attól még meglephettek volna!
-
kpal
nagyúr
Várjuk a következőt
-
Srodney
senior tag
annyira vártam már a computexet főleg az amd és asrock újdonságai miatt, de csalódott vagyok...
-
banhammer
veterán
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Ebben benne vannak az átszállások közötti biztonsági rituálék.
Testüreg motozás, vizelet, széklet, vérminta, családfa visszavezetése legalább 3 generációra, stb, stb, stb. -
rudi
nagyúr
Nem tudom, miért éppen gyerekarc - tán mert a gyerekeinknek csináljuk a jövőt - de az egész rengeteg apró kütyüből van összerakva, ebbe belenagyítva látszik is.
-
.mf
veterán
Kösz a beszámolókat, és jó utat visszafelé.
Majd ha már kipihented magad, várjuk a további beszámolókat és képeket a hardverekről, mert biztos volt még. Ja és a további képek a lányokról is jöhetnek, mert róluk is biztos van még
-
kerelo
aktív tag
köszönjük a részletes beszámolókat.érdekes volt
-
alamuszi
senior tag
Köszi a beszámolókat, a föld legjobb computer kiállítása, egyszer eljutok oda
-
bambano
titán
az a padfone nagyon királyos... mikor lehet megvenni?
-
Kon
csendes tag
Köszi a cikkeket, jó utat haza!
-
chabeee
aktív tag
kíváncsi lennék erre a szabad szemmel is látható 3d-re
köszi a remek cikkeket és jó utat hazafelé -
ep75w
csendes tag
Ennek az egésznek volt valami jótékonysági része is, vagy miért egy gyermek szerepel a logo-ban? Ezen már tegnap is elmélkedtem, végülis ez egy technikai/informatikai dolog, inkább kütyüknek kellene ott lenni
#8 Az ja. Szerinted Rudi miért nem alszik egy hete? Érdemben?
-
G.I.JOE
senior tag
Computex?? Ja, az ahol a vágott szemű csajok ...
-
Black Dragon
addikt
Ezer köszi a beszámolókért, egy élmény volt.
-
Köszönjük, érdekes volt.
-
rudi
nagyúr
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Tizenöt óra Tajvanról európába, mert Bangkokon keresztül jövök, amsterdamban meg betettem inkább hosszabb biztonsági várakozást, aztán Budapesten is várnom kell majd 2 órát, hogy továbbmehessek. Magyar idő szerint holnap délután 1-kor indulok (előtte ugye ki kell érni időben, ami +2-3 óra) és hétfőn 6-ra érek haza, szóval lesz az 30 is...
-
antikomcsi
veterán
25 órás út?
Atyaég, riksával jössz haza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest