- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeadKnife
csendes tag
válasz
ricshard444 #9 üzenetére
Tisztában vagyok vele hogy gyorsabb, stb...de azért egy GTX285 anno hihetetlen mekkora megfizethetetlen dolog volt, a mezei kis "júzer" inkább nem is álmodott róla...manapság meg tényleg sz.ré h.gyé lehet kapni, már szinte hajítják az ember után használtban, de véleményem szerint még mindig tekintélyt követel magának! A tudat pedig, hogy egy igazi szörny van a gépben...még 4 év késéssel is lázba tudja hozni azt aki valaha is álmodott ilyenről (mint pl Én)...
-
HeadKnife
csendes tag
Esküszöm rég keresek ilyen cikkeket! Egyszerűen leírják a népek ezeket a régi szörnyetegeket hogy "neh, ezmiez...4 éves...sz@r", holott egy erősebb proccal tényleg hihetetlen dolgokra képesek! Nagyon sokat gondolkoztam rajta hogy veszek egyet, mert használtan vicc az áruk, de sajna 7850 lett amit már bánom, mert 2 fúriknyi pénzt megsprórolhattam, de már nem cserélek...
Na de nem ez a lényeg! Nagyon jó cikk, sok ilyet még!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Opel topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest