Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Ennek annyi köze az elektroncsőhöz,mint a akváriumhoz,mind a kettő üveg mögé rejti az állatot!
ez a kamúTalán úgy helyesebb lenne a cím,hogy retró kort idéz az elektroncső kinézető előerősítő!
-
mepet
addikt
No ez jó vicc.
-
Petyyyyy
addikt
Nem rossz ez az enyhe retro kinézet, viszont az ára elég súlyos. Meg különben is egy óvatlan karmozdulat és reccs, máris eltört/megsérült a csatlakozásnál.
-
BotaN
senior tag
Jobban kell hogy szóljon, hisz piros a burkolat egy része, és a fülhallgató vezetéke is.
-
tetrix
tag
ettől azért vannak jóval jobb úesbés hangkártyák.. ha legalább 24bite dac lenne benne..
-
szaszayanou
aktív tag
Gagyi
-
Day 'n' Nite
tag
Au...
Reménykedtem, hogy végre valami jó kis audió cucc... :S -
TOM-202
senior tag
Jézusom, ezek is már mindent gyártanak? Vagy csak átmatricáznak? Vagy ez vicc?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez a mondat azért odabasz.
"igazi előnye a MOSFET-alapú erősítő, mely a jó minőségű 80Hz/+6dB-es mélyhangokat kelt életre."
Párszor javasoltam ilyen hangtechnikás cikknél, hogy igazából vagy ne írjanak róla cikket, vagy kérdezzenek meg valaki okost, aki tudja mi az a marketing anyagban, aminek elektronikailag van értelme, mert ennek így semmi.
Kommentek alapján gondolom arra akartak utalni, hogy beépített mély hang kiemelése van 80Hz alatt, de akkor esetleg azt kellett volna írni, nem a fenti baromságot.
-
^Clown
addikt
Én is bedőltem neki, omg...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Sokmindent láttam már, de hát a meglepetések sora úgylátszik végtelen. (és képtelen
)
-
devast
addikt
Ez egy jó kérdés, és sem nagyon értem. Nálam minden formátum (AAC,MP3, AC3, FLAC stb) szoftveresen kerül dekódolásra, és szimpla lpcm megy a hangkártyára.
Viszont nekem van usb receiver chip-em, ami az usb-ből csinál i2s -t , aztán van egy dac-om, ami a digitális i2s -ből csinál analóg jelet, majd jön egy lowpass filter, hogy a ~80khz fölötti tartományt kiszűrjük, és ezután jön a fejhallgató erősítő rész, vagy line level driver (buffer).
Nyilván marketing szempontból azt nyomnak amit akarnak, úgyis mindenki beveszi. -
Móci
addikt
Ez feldobta az estét!
Ennél azért többre számítottam az Enermaxtól, de úgy tűnik ez a gyártó is átmegy önmaga paródiájába, mint az Arctic. -
zseko
veterán
Valaki világosítson már fel: nekem a hangkodek az szoftvert jelent, a hangchip meg a hardvert. De könnyen lehet hogy tévedek.
-
320 voltos anódfeszültség is ott kolbászol?
-
Watchdog
aktív tag
Ez a termék a "gagyi" fogalmának a szemléltetésére ugyan kiváló, de az lenne az igazi, ha még rázna, valamint tűz- és robbanásveszélyes is lenne...
-
Recon666
Közösségépítő
Érdekes ötlet.
-
havasa
aktív tag
A vakító piros fény az milyen célt szolgálhat?
klikk -
Dr. Romano
veterán
Micsoda fluxuskondenzátor!
-
gordonfreemN
addikt
Ehhj, ennyi fsagot egyrakason
Szegeny cikk meg kipurcant ennyi kritikatol... -
ViZion
félisten
Teljesen jó cucc! Várom a CRT-s laptopokat, mert anélkül ez nokedli.
A cég közelebbi tervei: - USB jack erősítő reflexnyílással,- floppy-mechanikás CD olvasó, a régi bakelit hangzásért, és a jobb jelátvitelért lesz 3,5˝->6,35 átalakító... -
djculture
félisten
Esetleg az atommeghajtású babakocsit is "felkéne" találni...
-
devast
addikt
Menőnek kinéző $5-os kínai vacak $50-ért. Semmi meglepő nincs ebben
-
clippy
tag
Akváriumba tették, mert ha műnyanyag a külső akkor nem lehetne nevezni elektroncsűűnek.. és még így világíccsa is a netbúkot.. jahh és az orrodat is tiszticcsa
-
Watchdog
aktív tag
a csomag része egy 32 ohm impedanciájú, 95 dBA-es a jel-zaj arányú, 10 mm-es hangszórókkal felszerelt fülhallgató is
Passzív alkatrész jel-zaj aránya...
Az erősítőnek meg mekkora a hangnyomása? Tudom, 24 bit... -
atus72
őstag
OMG
-
atti_2010
nagyúr
Na meek a padlásra a régi tévébe egy csomó ilyen van, még nagyobbak is.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #14 üzenetére
Ha már úgy is itt vagy, akkor mondd már meg pls, tényleg olyan jó hely a Föld szívcsakrája Dobogókőn?
-
VaniliásRönk
nagyúr
"Mint ismeretes a mobil masinák egyre kisebbek lesznek, és ez valamilyen szinten a beépítet hangkodek minőségét is negatívan befolyásolja."
Na ha ez helykerdes akkor en Lama vagyok, a Dalai...
-
Kormi76
aktív tag
LOL, csöves hangkodek MOSFET erősítővel...
Maradjunk annyiban, hogy a dizájn hasonlít egy elektroncsőre, ennyi köze van hozzá.
-
Bodz
nagyúr
+6dB 80Hz alatt? Csak?
-
^Clown
addikt
Kíváncsi vagyok a hangjára, szerintem nem rossz ötlet
-
Lewzke
őstag
Kiszívták belőle a levegőt mert így nem " vonja ki a vízbű a zoxigént".
-
ftc
nagyúr
Kötekedés ON
hol lát a kedves szerző elektroncsövet? én sehol
-
Peti66
senior tag
Ezt is megéltük
-
ftc
nagyúr
Vákumcsöves? hol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A DreamBass AP001 a notebookok hangzását javíthatja fel.
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest