Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
úgy, hogy nagy hírverést csapnak neki, igen. ennél őszintébb és egyenesebb módon nemigen lehet tudatni a világgal, hogy már szimplán viccből képesek "komoly" rendszereket megtörni.
ez olyasmi, mint mikor eújságok rejtélyes-túlzós-csakféligigazas címeket adnak a cikkeknek, hogy többen kattintsanak. legalább olyan etikátlan x ember idejét tudatosan elrabolni miközben tudja az ember, hogy a cikkben igazából nem az van, amit ő (vagy a felettese) a címbe írt.
nyilvánvaló gerillamarketing fogás. ha használhatatlanul adnák ki a listát senki le se szarná az egészet. így meg mindenki rá van izgulva. mégis mitől lenne abból cikk, hogy fehércsukjások elküldtek egy 0-day sebezhetőséget az xyz cégnek?
és hogy én hogy érezném magam ha betörnének az e-bankba? nyilván ha az adataim kompromittálódása az én köreimen kívül esik akkor leszarom mert felelősséggel tartoznak a pénzemért. ha kiraknák a mail jelszamat meg szolgáltatót váltanék, lévén az a szolgáltató fail.
persze nagyon mérges is lennék a gonosz terroristákra, akik legalább nem a hátam mögött árulják az accountomat, hanem publikussá teszik a problémát. azt is el tudom képzelni, hogy korábban megkerestek fehércsukjában pár céget, aztán elhajtották őket a picsába / szartak foltozni.
nyilván egy fikarcnyi fontos / titkos információt nem fogok ilyen email + jelszó (+token pfff) szolgáltatásokon tárolni. aki nem abban a tudatban küld el minden emailt, hogy az potenciálisan publikus az kicsit el van tévedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Villanyszerelés
- 3D nyomtatás
- Arc Raiders
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest