Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
No, kellett nekem dicsérni a kiváló Internet Bank felületet, és hogy mindent el tudok intézni onnan...
Nemrég kaptam:
" A CIB Bank Zrt. folyamatosan törekszik szolgáltatásai fejlesztésére, figyelembe véve a változó ügyféligényeket és az új digitális csatornák nyújtotta lehetőségeket. E folyamat részeként 2021. február 2-től a CIB Internet Bankon elérhető Díjnet számlafizetési funkció nem lesz elérhető, azt a továbbiakban a CIB Bank Online, illetve a CIB Bank Mobilalkalmazás felületein biztosítja tovább a CIB Bank. "

És van képük fejlesztésre hivatkozva végrehajtani mindezt...!

Tehát eddig tényleg elég volt egy alkalmazást használnom, ám hamarosan már minimum 2 alkalmazást kell használnom, hogy ugyanazokkal a lehetőségekkel rendelkezzek, mint annak előtte.
Ugye akkor sem járok messze az igazságtól, ha azt gondolom, hamarosan "en bloc" lekapcsolják az Inernet Bank alkalmazást?

Ez az egész felháborító!
-
Piftuka
veterán
A kettő közül a fekete?
Nekem évekig (amit itt fentebb említettem) a kis fehér színű volt. Tökéletesen bevált. Csak a narancssárga gombot kellett megnyomni, és generálta a kódot. (Ami 60 másodpercig volt érvényes.)
- Miben más ez a "mini számológép"? Hogyan működik a gyakorlatban? Miért van ilyen sok gomb rajta?
- És hogyhogy 300 forint?
Nekem tavaly, amikor kötelezővé tették a mobil alkalmazást a kódgenerálásra, 700 forint havidíjat mondtak.

300 forint havidíj mellett még meg is tartottam volna a hardveres tokent...
-
tlala
addikt
-
bkercso
nagyúr
Sberbankra váltottam 7 éve lakáshitel miatt.
Online bankingból nem lehetett beszedési megbízást kiadni, csak telefonon, de alig vették fel.
Írtam nekik meg az ügyintézőktől is kérdezgettem, hogy bővítik-e majd az appot.
Hát, 5 évükbe telt...Társkártya is van, ennek ellenére csak 1 telszámot tudunk megadni, amivel beléphetünk. Marha kényelmes...

Ismerősöm nagy hitelezőknek fejleszt szoftvert, ott is el van maradva mindenki, nem igazán akarnak költeni SW-re. Legfeljebb néha lejár pár 100 milla tartozás, vagy elszámolják a kamatokat. Belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android szakmai topik
- Formula-1
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BMW topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem tavaly, amikor kötelezővé tették a mobil alkalmazást a kódgenerálásra, 700 forint havidíjat mondtak.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)