- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- E-book olvasók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz davidfeher96 #39 üzenetére
L*fas*t.
A fej(vesztések)lesztések nem úgy működnek, hogy kijött az S20, akkor legyen egy S21 is jövőre. Azon már kb egy éve-két dolgoznak. Gondolj bele csak abba, hogy le kell foglalni az alkatrészgyártók kapacitását, majd azt össze is kell építeni valahol ahova nem lehet úgy bekopogtatni, hogy helló én vagyok a gyártó., holnapra kellene ebből a marék elektronikai lomból egy telefon....
Szerintem van nekik már jobb most is, de az majd akkor kerül piacra, ha az előző már pozitív mérlegben van.[ Szerkesztve ]
-
davidfeher96
csendes tag
Pár év kell ennek a technológiának, ennyi.
-
Wapmester
senior tag
valami biztos lesz,mert akkor nem indultak volna el ebben az irányban a samsungék és a többiek, csak még ezekkel a nem épp előnyös megoldásokkal nem kellett volna még egyik gyártónak sem menőzni, bár lehet előbb bejáratják ezt az utat is, hogy mire jönnek az életképesebb megoldások addigra meglegyen a rajongótábora ezeknek az eszközöknek is a Moto megoldása sem lett jobb,de ettől még szerintem azt is venni fogják, ahogyan a Z Flip-et is
-
törölt tag
Ugye kinn van a teszt , szóval lehet olvasni, hogy konkrétan milyen is ez a műveg. [link]
-
Fred23
nagyúr
Aki béta teszter akar lenni, legyen sok fölösleges pénze...
-
joey04
titán
A corning is dolgozik már rajta, szóval lesz majd, de nem most.
-
e-newsee
addikt
Mondtam én egy másik cikk alatt, hogy a fizikát nem lehet megb@szni! Vagy Nobel-díj, vagy kamu. Hát... az előbbinek jobban örültem volna.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
MikeWazowski
veterán
válasz TheBikerider #30 üzenetére
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
<Lacy85>
addikt
válasz TheBikerider #30 üzenetére
Hát igen. Az üvegnek nem igazán az a tulajdonsága, hogy félbe lehet hajtani.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én már amikor olvastam, hallottam, hogy hajlítható telefon üveg kijelzővel, jót nevettem.
Nem tudom ki hitte el, de aki igen, az megérdemli.HARLEY-DAVIDSON
-
Wapmester
senior tag
hát ez így nem lesz jó, vékony üveg réteg a műanyag alatt az oké,de ettől még nem lesz elég ellenálló a karcolásnak a fölötte levő műanyag bevonat, ami még mindig csak egy sérülékeny réteg. Ez a hajlékony kijelzős dolog mindaddig gyerekcipőben marad, míg nem képesek megfelelő védelmet biztosítani a képernyőnek, már pedig így nem fog menni, már az elnevezés sem jó: UTG mert ez inkább fólia+UTG, csak épp a fólia dolgot nem hangsúlyozták
-
<Lacy85>
addikt
Változik a világ.
Régen ingyen adták a tesztereknek a holmikat. Ma fél milláért. -
törölt tag
Ahogyan Bone123 írta nagy valószínűséggel ezen is műveg bevonat van.
Mohst megyek és elMohsogatok -
törölt tag
Azért olvasd át kicsit, hogy hogyan épül fel. Itt a
"Noha a PBKreviews videójából egyértelműen kiderül, hogy a plasztik réteg alatt valóban üveg található" mondatra gondolok.
Sacc, üveg védi a kijelzőt, műanyag védi az üveget.
Bele kell nyugodni, az esetleges gyártói, vagy újságírói berögződés ilyen szófordatokat hoz még egy ideig, mint amikor kezdetben a Tesla esetében gázpedálnak hívták azt ami nem az. :) -
-
joey04
titán
Kell ennek még pár év...
-
A helyes megnevezés "nyomokban üveget is tartalmaz"
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
satz18
őstag
Ez a vásárlók nyílt megtévesztése. Szégyen hogy üvegnek neveznek valamit ami körömmel karcolható. Nálam ez durvább hazugság, mint hogy az apple azt állítja hogy az iPhone-ok kameráját zafírüveg védi. Annó azt is Zack cáfolta meg.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
nagyúr
Azt mondom, hogy nekem nem éri meg ezeket drága pénzért tesztelgetni.
Olcsó pénzért sem!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
kbyte1024
veterán
hát ez....harmatos így....
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
atike
nagyúr
A hőre is érdekesen reagál... Vajon mi lesz vele abban az esetben, ha nyár közepén a tűző napon a padon / asztalon hagyja az ember véletlenül...? Vagy épp az autóban marad a kesztyűtartóban egy forró nyári napon...?
-
Plug Life
senior tag
A sérülékenység egy dolog, de a gyűrődés a hajtásnál, ami kiborítja a bilit...
-
Wajk
addikt
válasz ErwinChico #6 üzenetére
jééé, egy ember normálisan reagált...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
nekem is tetszett, és előzetese 900$ alá lőtték, na mindegy. Ráadásul ez szánalmas, hogy 300e-ért körömmel se érj a telóhoz.... pffff.
Videó alá: "Ugyanitt pár napos, alig használt Samsung Galaxy Z Flip eladó...
-
Sanraith
aktív tag
Csalódottan néztem tegnap Zach videóját. Úgy tűnik kénytelen leszek még 1-2 generációt várni a hajlítós telefon vásárlással..
-
Wajk
addikt
nem vagyok egy nyelvtannáci, de a címekre jó lenne figyelni egy csöppet jobban.... mostanában elég sűrűn előfordul...
-
törölt tag
"Ez már csak azért is érdekes, mert a bemutatón kiállított készülékek ennél komolyabb ellenállóságot mutattak."
Hova süllyed a Samsung?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest